Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
23:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Крадія спіймано, але стільниковий телефон повернути господарці поки не вдалося

Крадія спіймано, але стільниковий телефон повернути господарці поки не вдалося

Днями близько дев’ятої години вечора у Кривому Розі наряд місцевого відділу поліції охорони отримав по спецлінії «102» повідомлення про крадіжку мобільного телефона з квартири.

Наряд ПО негайно прибув на місце події. Полісмени з’ясували, що гаджет було викрадено незнайомцем у 45-річної місцевої мешканки.

Жіночка пожалілася, що відкрила двері незнайомому молодику, який представився працівником аварійно-диспетчерської газової служби. Молода людина вела себе впевнено, тому у жінки не виникла підозра стосовно непроханого гостя.

«Мені варто було б бути більш обачливою та попрохати молодика, аби той пред’явив посвідчення. Але хлопець був наполегливим. Він мотивував тим, що потрібно терміново перевірити газові прибори, бо на лінії трапилася серйозна аварія. Я розгубилася і впустила чоловіка до оселі», - бідкається панночка.

Те, що з тумбочки, розташованої у коридорі зник мобільний телефон жінка помітила лишень за чверть години, як хлопця вже й слід прохолов. Хазяйка викликала поліцію.

Не гаючи часу, правоохоронці провели слідчо-оперативні заходи і незабаром неподалік від місця події затримали злочинця. Правда, під час його попереднього огляду телефон не був знайдений, але грамотно проведений допит змусив 21-річного зловмисника зізнатися в своїх діях. Як виявилося, шахрай вже встиг продати апарат.

Злодюжку передано слідчо-оперативній групі Тернівського ВП КВП Кривого Рогу.

Відповідно до матеріалів справи і за фактом вчинення злочину збуджено кримінальне впровадження. Наразі ведеться слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Gala  (13.05.16 10:37): Не пойму, заголовки россияне пишут?так скоро и про паребрики читать будем((( Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Шерлок  (12.05.16 17:06): Элементарно Ватсон. Он был с подельником. Лучше расколоться что ужепродал, чем сдавать кореша. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті