Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Посадовці міграційної служби оформили майже тридцять псевдопереселенців

Посадовці міграційної служби оформили майже тридцять псевдопереселенців

Співробітники СБ України викрили посадовців Межівського територіального підрозділу Державної міграційної служби у Дніпропетровській області, які оформили довідки майже тридцяти псевдопереселенцям.

Правоохоронці з’ясували, що службовці, не перевіривши фактичне місце проживання внутрішньо переміщених осіб, поставили відмітку про реєстрацію місця проживання у Межівському районі двадцяти восьми громадянам. Співробітниками СБУ встановлено, що вони навіть не виїжджали з тимчасово окупованих терористами територій.

Псевдопереселенцям встигли нарахувати з бюджету майже 290 тисяч гривень, до кінця року вони могли отримати ще понад 340 тисяч гривень.

За матеріалами СБ України відповідні соціальні установи призупинили виплату пенсій та компенсацій псевдопереселенцям у Межівському районі.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України.
Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх чиновників, причетних до розтрати бюджетних грошей.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті