Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бігове тренування Dnipro Open Run Day на заводі Інтерпайп

Бігове тренування Dnipro Open Run Day на заводі Інтерпайп

Друзі, це буде щось суперкласне, такого ще не було в нашій історії!

Відкрите тренування Dnipro OpenRunDay пройде на території заводу! Звичайно, це не якийсь арматурний чи бетонний :) Надсучасний Інтерпайп відчиняє свої двері для дніпрян-любителів бігу! 14 травня від зупинки вул. Б.Хмельницького о 8:30 і 8:50 два безкоштовних рейса відвезуть усіх охочих на пробіжку-екскурсію територією заводу. Після тренування на бігунів чекає кава та екскурсія заводом.
Тренування відбувається у рамках підготовки до Дніпропетровського півмарафону: INTERPIPE Dnipro Half Marathon —  www.dniprohalfmarathon.org

Тренери:
Марина Філатова: засновник бігового клубу Дніпро Старт.
В'ячеслав Приходько (готуватиме до півмарафону\марафону): професійний спортсмен, майстер спорту з легкої атлетики (по стипль-чезу, 5 км, марафон). Чемпіон Світу серед ветеранів в категорії 35-40, неодноразовий призер міжнародних марафонів. Кількість марафонів - більше 20. Тренерський стаж - 20 років. Підготував 5 майстрів спорту з легкої атлетики (дистанції від 1500 м до марафону).
Анатолій Твердохліб (готуватиме до 10км, середній рівень): майстер спорту з легкої атлетики, призер Чемпіонатів України, міжнародних змагань з легкої атлетики в Польші 2004р.

Вхід на території заводу за посвідченням особи (паспорт, водійські права)!

Гарного тренування!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті