Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 25 червня 2024
10:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровські атлети – кращі в Україні

Дніпропетровські атлети – кращі в Україні
З 24 по 26 Квітня 2016 року у м. Дніпропетровськ відбувся відкритий Чемпіонат України з сучасного п'ятиборства серед дорослих, юніорів, юнаків та дівчат. У змаганнях брали участьблизько 160 атлетів з 6 регіонів нашої країни. Дніпропетровська область була представлена 44 спортсменами-вихованцями ДГІФКіС, ШВСМ, ДВУФКта КПНЗ «МСДЮСШОР» ДМР.

У командних змаганнях серед дорослихзбірна команда Дніпропетровської області у складі Майстра спорту міжнародного класу України Міщенко Владислава, Майстрів спорту України Ридванського Владислава та Мухортова Євгена з результатом 3975 очок посіла перше місце.

В особистому заліку: Міщенко Владислав завоювавзолоту нагороду з результатом 1505 очок.

У командних змаганнях серед юніорів(19-21 років)перше місце з результатом 3560 очок посіла збірна команда Дніпропетровської області у складі Майстрів спорту України Мухортова Євгенія, Ридванського Владислава та кандидата у майстри спорту України Березнякова Гордія.

В особистому заліку:Ридванський Владислав з результатом 1400 очок зайнявдругу сходинку п'єдесталу.

У командних змаганнях серед юнаків (17-18 років) збірна команда Дніпропетровської області у складі кандидатів в майстри спорту України Шелеста Олександра, Комарова Миколая та Масейкіна Руслана впевнено виборола золоті нагороди з результатом 3197 очок.

В особистому заліку: Комаров Миколай з результатом 1085 очок здобув золото, Шелест Олександр з результатом 1075 очок - срібло, Масейкін Руслан з результатом 1037 очок- бронзу, срібну нагороду серед дівчат з результатом 899 очок здобула кандидат у майстри спорту України Юдіна Олександра.

Вособистих змаганнях серед юнаків (15-16 років)Юдін Віктор з результатом 877 очок посів третє місце.

У командних змаганнях серед молодших юнаків та дівчат(14 років та молодші) перше місце з результатом 1788 очок посіла збірна команда Дніпропетровської області у складі Кліменко Євгенія, Оксень Владислава та Примаченко Валерія.

Серед дівчат збірна Дніпропетровської області у складі Ляшенко Марії, Бондаренко Марії та Мауер Аліни з результатом 1620 очок виборола срібло.

В особистому заліку : Клименко Євген (608 очок) – друге місце, Санітар Анна (571 очко) – перше місце, Ляшенко Марія (567 очок) – друге місце, Бондаренко Марія (563 очка) та Мазуренко Яна (468 очок)– третє.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (7)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (6)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (6)

•  Виправляють помилки радянських будівельників. У Дніпрі комунальники комплексно вирішують проблему відтоку дощової води та облаштовують колектори (5)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (5)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)

•  Відпочинок та гармонія з природою: сквер Прибережний у Дніпрі наче магнітом притягує тисячі людей (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті