Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

INTERPIPE DNIPRO Half Marathon 2016 – нова подія на спортивній карті України

INTERPIPE DNIPRO Half Marathon 2016 – нова подія на спортивній карті України
Наближення літа принесе в Дніпропетровськ новий спортивний бум. Цього разу підтверджувати статус найспортивнішого міста України будуть не футболісти і не баскетболісти – цю місію виконуватимуть самі мешканці міста.

22 травня в Дніпропетровську відбудеться біговий півмарафон INTERPIPE DNIPRO Half Marathon 2016, який стане спортивною родзинкою Дніпропетровська у 2016 році. Ініціатором заходу виступає компанія Run Ukraine, лідер бігового руху, за підтримки Дніпропетровської міської ради. Титульний спонсор – компанія ІНТЕРПАЙП.

Організатори INTERPIPE DNIPRO Half Marathon 2016 планують зібрати 2,5 тис. бігунів на дистанції і майже 8 тис. глядачів. Призовий фонд півмарафону – 23 000 грн. Переможці забігу на 21 км серед чоловіків і жінок отримають по 5 000 грн.

Ми прагнемо, щоб в нашому місті було більше трендових активностей, щоб сучасні види міський розваг, які дуже популярні в Європі, були доступні і в Дніпропетровську,”- повідомив директор з корпоративних стосунків компанії ІНТЕРПАЙП Дмитро Кисилевський.

В програмі події 4 дорослі забіги: 21,0975, 10, 5 и 2 км, також три дитячі дистанції: 1000, 500 и 100 метрів. Маршрут півмарафону пролягатиме містом у 2 кола: пл. Героїв Майдану (старт) – просп. Дмитра Яворницького – вул. Харківська – вул. Магдебурзького права – вул. Шолом–Алейхома – вул. Коцюбинського – Центральний міст (розворот) – вул. Січеславська набережна – вул. Юліуша Словацького – вул. Андрія Фабра – просп. Дмитра Яворницького – пл. Героїв Майдану (фініш).

Ідеально рівний рельєф маршруту чудово підходить для встановлення особистих результатів.

У траси Дніпропетровського півмарафону є чудова можливість стати найшвидшим забігом в Україні – маршрут вийшов дуже рівний. Тут прекрасна набережна, гарний міст – вони стануть яскравими доповненнями забігу. Я хочу подякувати адміністрації міста за активну підтримку, за те, що відгукнулися на нашу пропозицію провести півмарафон. Дуже приємно, що у міста є своя стратегія розвитку спорту «Дніпро - спортивна столиця України – таким чином ми поєднаємо наші зусилля і разом будемо творити спортивне сьогодення. Дякую за відкритість та прогресивність нинішньої команди міста, а особливо - Борису Філатову, який очолив організаційний комітет INTERPIPE DNIPRO Half Marathon 2016. Сподіваюся, що вже в наступному році два берега Дніпра поєднають повноцінний марафон,“- зазначив генеральний директор компанії “Run Ukraine” Дмитро Черніцький.

Першим амбасадором заходу стала дружина міського голови Дніпропетровська – Марина Філатова, 2 квітня пані Марина взяла участь в Паризькому марафоні, а вже 22 травня бігтиме половинку у рідному місті.

Крім популяризації здорового способу життя, такі заходи впливають, в першу чергу, на інвестиційну привабливість Дніпропетровська. Це залучає тисячі людей. Нам поки що не зрівнятися з Паризьким або Берлінський марафоном. Але якщо нам вдасться залучити 2,5 тисячі спортсменів з усієї України і близько 8 тисяч глядачів, то для міської інфраструктури: готелі, таксі, ресторани - це дуже значна підмога”, - прокоментував проведення цієї події міський голова Дніпропетровська Борис Філатов.

Для всіх охочих напередодні INTERPIPE DNIPRO Half Marathon 2016 будуть проведені спеціальні безкоштовні тренінги Open Run Day - протягом шести тижнів професійні тренери допоможуть півмарафонцям правильно підготуватися до непростого, але цікавого забігу в 21 км. Інформація про перше відкрите тренування за посиланням: https://www.facebook.com/events/629413523880941/

20-21 травня, напередодні INTERPIPE DNIPRO Half Marathon 2016 відбудеться спортивна виставка Sport Expo UA на Дніпро-Арені.

INTERPIPE DNIPRO Half Marathon 2016 стане частиною бігової ліги: Run Ukraine League, до якої входять 3 регіональні півмарафони (Дніпропетровськ, Львів, Одеса) та 2 події у Києві (Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2016, Wizz Air Kyiv City Marathon 2016).

Реєстрація на INTERPIPE DNIPRO Half Marathon 2016 :

http://dniprohalfmarathon.org/

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті