Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
03:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпродзержинську за тиждень висадили понад 5000 дерев та близько 2 тисяч кущів

|«« «« »» »»|

23 квітеня пройшов останній день екологічної акції Тиждень довкілля, ініційованої мером Андрієм Білоусовим та управлінням промисловості та екології міської ради.

Завершальна її частина відбулася в міському парку - великим святковим концертом і висадкою клумби поблизу фонтану, який запустили в цьому році вперше.

У висадці на клумбі більше 1500 саджанців петунії взяв участь мер Дніпродзержинська Андрій Білоусов, його заступники Олег Морохов, Олександр Масленков, Тетяна Завгородня, керівник Управління промисловості та екології Тетяна Плешакова, а разом з ними десятки активістів та екологів різного віку. Поки дорослі працювали над облаштуванням клумби, діти проводили конкурс малюнків крейдою на асфальті. Активісти громадської організації ФРІ (фундація регіональних ініціатив) підготували виставку малюнків, які акцентують увагу на чистоті і благоустрої міста. Творчі колективи провели на літньому естрадному майданчику танцювальні та вокальні виступи.

«Ми весь тиждень займалися організацією заходів з озеленення міста. Ми об'їхали дуже багато дворів і вибирали саме ті, в яких люди дійсно небайдужі і готові доглядати за зеленими насадженнями. Мені дуже хочеться, щоб ця чудова акція стала для нашого міста - нормою і своєрідним правилом», - каже Олег Морохов.

«Вперше такий захід проходить в міському парку, і я дуже вдячна особисто меру і всій місцевій владі за постійну увагу. Парк вже почав працювати, до послуг дніпродзержинців і їх дітей - відновлені атракціони і зони відпочинку. Наступного тижня, 30 квітня, ми проводимо свято на честь Всесвітнього дня танцю, в ньому візьмуть участь кращі танцювальні колективи Дніпродзержинська всіх напрямків. Приходьте в парк!» - каже директор міського парку Ірина Залізняк.

Звертаючись до присутніх, міський голова подякував усім городянам, які з таким ентузіазмом відгукнулися на його ініціативу і весь тиждень активно брали участь в озелененні рідного міста. Найенергійнішим юним екологам і школярам мер також вручив персональні та колективні почесні грамоти.

«Всього за один тиждень нам разом з вами вдалося висадити понад 5 тисяч дерев, близько 2 тисяч кущів і стільки ж квітів. Насправді, для того щоб наше місто стало зеленим і красивим, потрібно зовсім небагато – об'єднати наші зусилля, працювати та любити своє місто. Ми продовжимо цю роботу і будемо проводити подібні акції кожен рік - навесні і восени. Я вважаю, що наше місто найкраще на землі і тільки від нас з вами залежить його майбутнє», - зазначив Андрій Білоусов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті