Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
04:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як реформувати транспортну галузь – запитають у дніпропетровців

Як реформувати транспортну галузь – запитають у дніпропетровців
Аби зібрати об’єктивну картину стану речей у цій сфері і систематизувати роботу громадського транспорту, у міськраді хочуть почути думку городян. Сприяти цьому просять як депутатів, так і представників ЗМІ.

Із відповідною пропозицією до народних обранців очільник Дніпропетровська Борис Філатов хоче звернутися наступної сесії. Для чого потрібен такий зворотній зв'язок міський голова розповів в ході прес-конференції.

У планах Бориса Філатова – посилення транспортної галузі і виведення її на новий якісний рівень.

«Ми хочемо зібрати від людей максимально релевантну картину того, яким чином оптимізувати рух громадського транспорту у Дніпропетровську, і зрозуміти, де є вузькі місця», - зазначив міський голова.

Очільник міста підкреслив, що добре знає проблеми віддалених районів. Борис Філатов розповів, що у селища перевізники не хочуть направляти маршрутні таксі, бо ж вважають це економічно недоцільним.

«Люди від цього потерпають. Після зустрічей з мешканцями Дніпропетровська, у мене є розуміння, де і які маршрути треба подовжити, а де посилити їх додатковим рухомим складом. Зараз усе це ми хочемо систематизувати», - пояснив Філатов.

Борис Філатов наголосив, що нова програма не відноситиметься до системних ініціатив. «До повної логістичної мапи Дніпропетровська з залученням консультантів ми повернемося пізніше. На це виділені грантові гроші – 200 тис.євро. Зараз ми хочемо оптимізувати маршрути. А на наступний рік у нас амбітні плани по зміні транспортної структури загалом.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (27.04.16 17:27): Действительно, нет прямого маршрута Начало Правды-Парус. Может сделать 95 маршрут кольцевой, который следует с Паруса через Калиновую, через центр и по набережной через речпорт, Парус. Может автобус или троллейбус пустить по такому кольцу, по приемлемой цене. Маршрут получиться длинным, но пассажиропоток будет, возможно, большой. Было бы хорошо, просмотреть возможность присоединения к общей городской транспортной сетке ж/м Солнечный (Набережная ул. Малиновского и центра, ул. Калиновой). Відповісти | З цитатою
Таня  (25.04.16 12:43): Я считаю пр.К.Маркса вообще необходимо очистить от маршруток, пустить больше троллейбусов. А то у нас многие маршрутки дублируют горэлектротранспорт. И вообще мы живем в цивилизованной стране, а не в Африке. НА МАРШРУТАХ И НА ДОРОГАХ ГОРОДА ДОЛЖЕН БЫТЬ ТОЛЬКО: БОЛЬШОЙ, ВМЕСТИТЕЛЬНЫЙ, УДОБНЫЙ, КОМФОРТНЫЙ, А ГЛАВНОЕ ДОСТУПНЫЙ ТРАНСПОРТ Відповісти | З цитатою
Reality  (25.04.16 10:20): нет прямого соединения между началом пр. Правды и Парусом. оптимально было бы 95 маршрут сделать не до Косиора, а с поворотом с Калиновой на Правду и тупиком где-то в центре. Відповісти | З цитатою
Студент  (24.04.16 09:44): Метро в первую очередь надо достроит, а потом уже реформировать Відповісти | З цитатою
попроще, все согласятся со мно  (23.04.16 23:29): это решается по-другому: выделенной крайней правой полосой для гортранспорта Відповісти | З цитатою
Блогер. Анархист.  (23.04.16 21:38): Да плюс убрать наглых парковщиков, которые уже и так загадили остановки. Сегодня двух умников которые ехали на Столярова по тротуару я послал. Честно не выдержал.
Если мы так стремимся в Европу, то надо соблюдать правила. Правда один из нарушителей хоть извинился. Куда смотрит новая полиция?
Відповісти | З цитатою
Блогер. Анархист.  (23.04.16 21:31): От смотрю некоторые комментарии и согласен. все согласятся со мной. Возле цума и пассажа на троллейбусной остановке собирается куча маршруток и негде встать троллейбусу.
Тут не только надо работать, с подвижным составом. А над тем чтобы в дальнейшем для автобусов. Если появятся на центральных маршрутах, сделать отдельную остановку. все согласятся со мной. То есть у троллейбусов своя остановка у автобусов своя.
Відповісти | З цитатою
Василий Иванович  (23.04.16 21:24): Может начать с простого?Убрать ненужные знаки,из за которых только пробки создаются?Например,"кирпич" с ул.Ломанной,для для восстановления двустороннего движения от ул.Баумана к Мост сити.Ведь скольким машинам приходится простаивать в пробках об'езжая вокруг Нового центра.
Можно задуматься и об организации дополнительной полосы на выезде от Вавилона в сторону Правды.Ведь каждый знает примеры ДТП на этом месте и из за чего они происходили.
Відповісти | З цитатою
Блогер. Анархист.  (23.04.16 21:24): Желательно по всем центральным маршрутам и с жил массивов. То есть там где перегруженные маршрутки.
Пустить автобусы такие как на 120 и 115.
По центральным маршрутам с тополя, это 101, 91 и 126.
По остальным, там где много народу в часы пик.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1  (22.04.16 10:22): Нужно больше таких автобусов, как на 120 маршруте! Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті