Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
07:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Ансамбль «Юність Дніпра» виборов гран-прі у Польші

|«« «« »» »»|

МКЗК Вокально-хореграфічний ансамбль «Юність Дніпра» Дніпропетровської міської ради завоював гран-прі нашому місту на Міжнародному конкурсі у Польщі.

На запрошення оргкомітету фестивалю «Wesennij Zwezdopad 2016», президента міста Пулави Janusz Grobel, Будинку культури міста Пулави,Фонду «Polska Laczy», Петроковіце Ниске, Польща — ансамбль «Юність Дніпра» Дніпропетровської міської ради взяв участь у Міжнародному фестивалі конкурсі «Wesennij Zwezdopad -2016» з 29.03.16 по 02.04.16р. Ми були тільки єдиний колектив який представив Україну. У програмі поїздки відбулися фестивально-конкурсні виступи, екскурсії у місті Пулави і місті Варшава. Цікаві культурні зустрічі з представниками департаменту культури, міністерства культури і дитячої творчості, спілкування і обмін досвіду з Польськими і Білоруськими колегами.

У фестивалі взяли участь понад 500 конкурсантів з Польщі, Білорусії та України. Нашому Дніпропетровському колективу надали почесну можливість відкриття і закриття фестивалю.

Ансамбль «Юність Дніпра» Дніпропетровської міської ради завоював гран-прі Міжнародного фестивалю-конкурсу «Wesennij Zwezdopad – 2016» у Польщі!

Ми вдячні організаторам фестивалю міста Пулави за шановливе ставлення, за теплий прийом за рахунок приймаючої сторони і високу оцінку творчості Дніпропетровського коллективу «Юність Дніпра».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте