Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
10:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кримінальна сводка за 7 липня

Кримінальна сводка за 7 липня
1. 22 червня п. р. близько 09.00 до Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління від 66-річної місцевої мешканки, пенсіонерки на ім'я Євгенія надійшло повідомлення про те, що 11 червня п. р. невідомий придбав у неї інструмент та розплатився купюрою номіналом 50 грн., яка викликає сумнів у дійсності.
25 червня п. р. до Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася 45-річна жінка на ім'я Вікторія, яка працює приватним підприємцем. Вона повідомила про те, що 25 червня п. р. невідомий придбав у неї біжутерію, розрахувавшись купюрою номіналом 50 грн., яка викликає сумнів в дійсності.
Трохи пізніше 25 червня п. р. до Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася 35-річна місцева мешканка на ім'я Світлана та повідомила, що 18 червня п. р. невідомий придбав у неї інструмент та розрахувався купюрою номіналом 50 грн., яка також викликає сумнів у дійсності.
Згідно довідки науково-дослідного експертно-криміналістичного центру дані купюри є фальшивими та виготовлені за допомогою комп’ютерної техніки. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками сектору боротьби з економічною злочинністю Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління затримані непрацюючі місцеві мешканці: 29-річний Юрій та 47-річний Сергій. Знаряддя злочину – комп'ютер та кольоровий багатофункціональний ксерокс – вилучено. Наразі за даними фактами слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління порушена кримінальна справа за ст. 199 ч. 2 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввіз в Україну з метою збуту або збут підробних грошей, державних цінних паперів або квитків державної лотереї).

2. За крадіжку бронзового дзвону з пам'ятника чорнобильцям в сквері ім. В.І. Леніна по пр. Кірова,1, що мала місце 3 липня п. р., співробітниками карного розшуку Кіровського райвідділу міліції затриманий непрацюючий, раніше засуджений 38-річний мешканець вул. Сумська на ім'я Валерій. Викрадений дзвін співробітниками міліції вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Кіровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 185 ч. 2 КК України.
За крадіжку зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

3. 4 липня п. р. близько 20.05 до Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції від громадян надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Желваковського на підлозі у кімнаті з колотими пораненнями спини знаходиться труп жінки. При виїзді на місце події співробітниками міліції було встановлено, що постраждалою є 83-річна пенсіонерка, господарка квартири на ім'я Наталія. З місця злочину було вилучено одяг постраждалої з плямами. В ході огляду помешкання було виявлено відсутність ноутбука та чотирьох кредитних карток.
В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку АНД райвідділу міліції затриманий місцевий мешканець, непрацюючий 24-річний онук бабусі. 4 липня п. р. близько 13.15, в ході сварки на ґрунті неприязних відносин, зловмисник невстановленим предметом наніс родичці 4 смертельні колото-різані рани, після чого заволодів ноутбуком. Знаряддя злочину та викраде не вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом АНД райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 КК України.
За навмисне вбивство зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Анна  (08.07.08 14:57): не легче ли закрыть приемные пункты и тогда наркоманам "Валериям" некуда будет сдавать металлы - колокол, кабель телефонный и др. А может это кому-то выгодно? надоели... Відповісти | З цитатою
карин  (08.07.08 09:40): ноутбук и кредитки были бабушкины??продвинутые старушки пошли...Хотя..нашему деду 83,-и он с мобилкой не расстается. Відповісти | З цитатою
UIjub  (08.07.08 09:23): Колокол нашли. А вот памятную доску героям добровольцам, которую украли в 42 школе АНД района уже второй год ищут. Видно это не украинские герои, а оккупанты. Відповісти | З цитатою
manana  (08.07.08 08:36): мне 04.07.08. в магазине АТБ дали сдачу фальшивыми десятью гривнами!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті