Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов закликав майбутніх учасників Dnipro Half Marathon ретельно стежити за здоров’ям

Борис Філатов закликав майбутніх учасників Dnipro Half Marathon ретельно стежити за здоров’ям
Дніпропетровськ готується приймати перший в історії міста наймасштабніший напівмарафон – Dnipro Half Marathon.

Унікальний забіг, учасниками якого стануть професійні спортсмени, а також прості дніпропетровці і гості міста, планує зібрати близько 2,5 тис. бігунів і майже 80 тис. глядачів. У місті вже розпочато комплексні приготування до Dnipro Half Marathon. Чим здивує країну Дніпропетровський напівмарафон – про це міський голова Борис Філатов розповів на презентації найочікуванішої спортивної події року.

Перше, що необхідно, каже очільник Дніпропетровська, - попіклуватися про здоров’я і заздалегідь почати готуватися до забігу.

«Це серйозне випробування для здоров`я і фізичного стану людини. Багато любителів нехтують навіть візитом до кардіолога. Ми не можемо людям заборонити виходити на маршрут. Навіть я сам неодноразово бачив, як люди потрапляли в реанімацію просто, втрачали свідомість. Це вже не кажучи про можливі травми, забиття чи падіння. Усе це треба буде упередити, звернути на це особливу увагу», - наголосив Борис Філатов. Та поставив оргкомітету завдання відпрацювати всі питання так, аби напівмарафон пройшов у Дніпропетровську чітко та злагоджено.

Він також розповів, що до оргкомітету Dnipro Half Marathon входить і його дружина. Її тривалий досвід участі у забігах не лише в Україні, а й у різних країнах світу, допоможе організувати дніпропетровський напівмарафон на високому рівні.

Напівмарафон Dnipro Half Marathon не вимагає жодних витрат з міського бюджету. Навпаки такий масовий спортивний захід допоможе підвищити інвестиційну привабливість міста.

22 травня, у день забігу, стежити за безпекою напівмарафонців і глядачів буде національна поліція. Посилять і медичний супровід, введуть додаткові заходи безпеки.

У ході напівмарафону бігунам роздадуть майже 4 тис. літрів води і 2,5 тони бананів. Організатори передбачають також роздачу інших фруктів, обладнання душових та біотуалетівна різних точках маршруту.

Маршрут марафону матиме 2 кола: пл. Героїв Майдану (старт) – просп. Дмитра Яворницького – вул. Харківська – вул. Магдебурзького права – вул. Шолом–Алейхема – вул. Коцюбинського – Центральний міст (розворот) – вул. Січеславська набережна – вул. Юліуша Словацького – вул. Андрія Фабра – просп. Дмитра Яворницького – пл. Героїв Майдану (фініш).

«Це захід, який має не аби яке значення для міста, його економіки. Проведення напівмарафону вимагає дуже ретельної підготовки. Та ми впораємося»- упевнений Борис Філатов.

Проведення бігового марафону стало можливим завдяки співпраці міської влади та компанії Run Ukraine.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


андей  (29.03.16 11:24): вообще по маршруту ничего не понял. что за улицы такие? - давайте старые названия Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ПэТРИОТ  (29.03.16 09:02): 28.03.2016
В Днепропетровский военный госпиталь везут раненых бойцов: чем помочь
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті