Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Які спортивні стадіони Дніпропетровська отримають нове життя

Які спортивні стадіони Дніпропетровська отримають нове життя
На засіданні комісії з питань бюджету та фінансів розповіли, які спортивні стадіони Дніпропетровська отримають нове життя.

Депутати говорили про плани на майбутнє та бюджетний проект на 2016 рік комунального підприємства «Молодь- спорт».

В планах підприємства відремонтувати стадіон «Авангард». Минулого року вже була зроблена перша частина проектної документації стадіону.

«Загалом, можна сказати, що роботи виконані на 50%, ще необхідно зробити другу частину проекту - баскетбольне, волейбольне та два футбольних поля, тенісний майданчик, тир та бігові доріжки», - сказав директор комунального підприємства «Молодь-спорт» Геннадій Лебідь.

За його словами необхідно також буде профінансувати роботи, які були виконані минулого року, але не були оплачені – це відведення землі та топографічні роботи. За словами директора комунального підприємства, цього року на реалізацію проекту необхідно виділити близько 370 тисяч гривень. Депутати одноголосно підтримали фінансування ремонту стадіону «Авангард».

Другий об'єкт, який планує реконструювати КП «Молодь спорт» – Спортклуб на житловому масиві Червоний камінь. «Приміщення там майже готове, необхідно тільки закінчити з освітленням та підлогою. Планується, щоб у спортклубі була тренажерна зала та зала для занять єдиноборствами», - сказав Геннадій Либідь. Він додав, що було б непогано, якби у тренажерній залі безкоштовно могли займатись воїни АТО, а з ними щоб працювали тренери-волонтери.

Член бюджетної комісії Анастасія Староскольцева звернулась до депутатів з проханням підтримати проект реконструкції спорт-клубу. Вона також зазначила, що можна скоротити витрати на закупівлю обладнання за рахунок залучення спонсорських коштів.

«Попередньо з цього приводу вже була розмова з футболістом Романом Зозулею, він сказав, що допоможе комунальному підприємству із придбанням тренажерів», - сказала Анастасія Староскольцева. Депутати одноголосно підтримали фінансування проекту реконструкції спортивного клубу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ааааа  (07.08.19 16:41): Вот брехуны. Какие там 50%. Уже 2019 год заканчивается а не сделано ничего.
Вообще. Ровно НОЛЬ! Я живу там рядом и вижу каждый день, в какой разрухе находится данный стадион.
Відповісти | З цитатою
Сало  (18.03.16 15:55): Прошу депутатов рассмотреть вопрос по поводу ремонта плавательного бассейна. на правом берегу будем благодарны безмерно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті