Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
21:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За 2 місяці Дніпропетровщина заробила більше 2 млрд грн, — Валентин Резніченко

За 2 місяці Дніпропетровщина заробила більше 2 млрд грн, — Валентин Резніченко
Більше 2 млрд. грн. – такий дохід отримала Дніпропетровська область у січні-лютому 2016 року. Це на 22% більше, ніж планували на початку 2016-го. Суттєво перевиконали свої плани райони області.

Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

На 382,8 млн. грн. перевиконали план двох місяців місцеві бюджети Дніпропетровщини. Найвищі показники – у районів. Зокрема, Новомосковський район перевиконав план вдвічі, Петриківський – на 82,2%, Магдалинівський – на 78%, Покровський – на 77,7%, Межівський та Верхньодніпровський – на 71%.

«Майже 400 млн. грн. – це додаткові кошти, які вже зараз громади Дніпропетровщини можуть використовувати на потреби своїх мешканців: на зарплати, надбавки, премії, реконструкцію доріг, ремонт та оснащення лікарень, дитячих садків, шкіл. Наше завдання – зберегти тенденцію та збільшити бюджет Дніпропетровщини», - зазначив очільник регіону Валентин Резніченко.

Перевиконання плану бюджету – результат роботи з податківцями. Легалізація робочих місць, прозорі розрахунки за землю та своєчасна сплата акцизного збору. Зокрема, цьогоріч майже на 20% перевиконано план зі збору податку на доходи фізичних осіб, на 17,2% - перевиконані плани розрахунків за землю, на 10,6% - акцизного податку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


val7763  (17.03.16 20:20): Откуда, эти миллиарды, при повальном обвале всего , что могло бы приносить хоть какую то прибыль, как в казну города так и лично людям. Очередное очковтирательство. А ведь доверчивые люди, верят, ждут , что что-то изменится к лучшему. Ну не к лучшему, а хоть малость, хоть с небольшим плюсиком. Відповісти | З цитатою
Децентрализация  (15.03.16 17:24): Как своё пересчитывает.. Відповісти | З цитатою
Саша  (15.03.16 13:03): молодцы Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті