Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За неодноразові крадіжки та зберігання наркотиків дніпропетровця засуджено до трьох років позбавлення волі

За неодноразові крадіжки та зберігання наркотиків дніпропетровця засуджено до трьох років позбавлення волі
Ленінським районним судом м. Дніпропетровська винесено вирок 37-річному раніше судимому місцевому мешканцю, обвинуваченому у вчиненні крадіжок та незаконному зберіганні наркотичних засобів (ч.2 ст.185 та ч.2 ст. 309 КК України).

Так, упродовж червня 2015 року, таємно проникаючи до будинків громадян Ленінського району в денний час доби, підсудний здійснював крадіжки їх майна: DVD плеєри, ТВ тюнери, камери зовнішнього спостереження, тощо. Усього слідством доведено п’ять епізодів квартирних крадіжок на суму понад 3000 грн.

Крім того, встановлено, що обвинувачений зберігав для особистого вживання 485 г. стебел та листя коноплі з метою виготовлення в подальшому особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

Свою вину чоловік визнав повністю. Державне обвинувачення у вказаному кримінальному провадженні підтримувалось Дніпропетровською місцевою прокуратурою №4.

Суд призначив зловмиснику покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Анна  (17.02.16 15:31): О! как много! аж три года! А вещи пострадавшим вернуло это ***? Я слышала на проспекте Карла Маркса опять ряд обворовываний по магазинам и салонам.Скорее всего этот не один! Лишь бы сплавить-закрыли дело.Пусть пашет и возмещзает! А то посидит и опять за то же самое. Відповісти | З цитатою
.  (15.02.16 21:02): С учётом отбытого в СИЗО, спасибо Савченко день за два, через пару месяцев будет на свободе, присматривать новые хатки. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті