Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську правоохоронці викрили сауну, в якій надавалися сексуальні послуги

У Дніпропетровську правоохоронці викрили сауну, в якій надавалися сексуальні послуги
Адміністратор закладу за матеріальну винагороду підшукав відвідувачам сауни повій.

Також було встановлено, що звідництво у вищевказаному закладі проходило систематично, а господарі сауни були причетні до звідництва та отримували більшу частину від злочинної діяльності.

12 лютого 2016 року працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Дніпропетровській області спільно з працівниками слідчого управління провели санкціонований обшук, під час якого виявили та задокументували факт звідництва в приміщенні сауни по пр. Героїв в м. Дніпропетровську.

В ході обшуку були знайдені та вилучені речові докази та грошові кошті, які мають доказове значення до справи.

Дії адміністратора сауни підпадають під ознаки злочину, передбаченого ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво).

На даний час вирішується питання про пред’явлення підозри адміністратору сауни та проводяться оперативні заходи з метою притягнення до відповідальності господарів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1968  (16.02.16 09:46): Шо? Разврат в сауне? И у нас в городе? Нет! Не верю - такого просто не бывает! Відповісти | З цитатою
Ххх  (16.02.16 07:57): Шо фламинго? Відповісти | З цитатою
Mashanya  (15.02.16 22:57): Сауна предоставляла сексуальные услуги? или все-таки бабы в этой сауне услуги предоставляли? Відповісти | З цитатою
Евгений  (15.02.16 16:43): в помещении сауны по пр. Героев в г. Днепропетровске - незнаю ни одной сауны на пр.Героев. где это? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті