Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Головним пріоритетом у формуванні бюджетів повинні бути люди та їхні потреби, – Гліб Пригунов

Головним пріоритетом у формуванні бюджетів повинні бути люди та їхні потреби, – Гліб Пригунов
Депутати Дніпропетровської обласної ради об’єдналися аби співпрацювати для розвитку територій та громад. У першу чергу мова йде про забезпечення стабільності та прозорості бюджетного процесу.

З цією метою в обласній раді провели методичний семінар для депутатів облради, керівників міст та районів на якому розповіли про усі нюанси роботи з бюджетами в умовах змін податкового та бюджетного законодавства.

Серед доповідачів керівники департаментів фінансів та економічного розвитку облдержадміністрації, державної фіскальної, казначейської служби та фінансової системи в області.

«Зараз оновився склад депутатів усіх рівнів, керівники міст та районів. Ми консолідуємо свої знання і зусилля, аби громади мали більше можливостей для свого розвитку. Депутати є посередниками між громадами та владою. Люди мають можливість напряму говорити про потреби своїх територій, виносити своє бачення та конструктивні пропозиції. А їх обранці повинні відстоювати їх інтереси на обласному рівні. Лише у тісній співпраці влади та громади ми забезпечимо прозорість роботи, прозорість використання коштів та допоможемо територіям розвиватись. Ми і надалі будемо проводити такі тематичні семінари, аби разом співпрацювати над вирішенням актуальних питань жителів Дніпропетровщини. Бо головним пріоритетом у формуванні бюджетів повинні бути люди та їхні потреби», – зазначив голова обласної ради Гліб Пригунов.

Присутнім роз’яснили особливості формування і затвердження місцевих бюджетів в умовах змін законодавства, систему регіонального розвитку області, затронули проблемні питання щодо зборів місцевих податків та єдиного соціального внеску, особливості здійснення казначейського обслуговування місцевих бюджетів тощо.

Серед головних питань, які хвилювали депутатів: підвищення ефективності використання екологічного фонду, питання фінансового утримання медичних закладів, закладів профтехосвіти, земельні питання, підготовка проектів для залучення міжнародної донорської фінансової та експертної допомоги.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (03.02.16 09:16): Приоритетом в формировании бюджетов должны быть люди и их потребности. Прошу чиновников у власти помнить данные слова. Сделайте для жителей города высокие социальные стандарты. Защитите от недоделанных законов.Каждый житель Днепропетровска должен быть социально защищён. Может у нас будут работать государственные больницы с полным перечнем услуг и медикаментов при полном и строгом контроле и финансировании городских властей, для незащищённых слоев в том числе инвалидов будут льготы на транспорт, социальные корзины лекарств и продуктов, будет найдена альтернатива в решении вопроса коммунального хозяйства, в том числе уйти от безисходности в законе ОСМД, полное среднее образование было бы бесплатным. Предовратить уменьшения пенсионных отчислений,как следствие уменьшая размер пенсии для будущих пенсионеров. Развитие в регионе промышленности и модернизация предприятий позволит трудоустроить людей(уйти от безработицы) и пополнять казну города.Озеленяйте город, создавайте соццентры для детей Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті