Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У День Соборності близько 500 школярів Дніпропетровська наживо заспівали гімн

|«« «« »» »»|

Живим виконанням головного музичного твору країни у міському палаці дітей та юнацтва розпочали святковий концерт до Дня Соборності. Урочистості під гаслом «Соборна мати – Україна, для нас усіх вона єдина!» зібрали близько 500 учнів місцевих навчальних закладів.

Від імені мера Бориса Філатова юних дніпропетровців привітала в. о. його заступника Олена Молошна.

На сцені палацу свої виступи демонстрували творчі колективи, а у холі гості свята могли побачити тематичну експозицію дитячих робіт.

«Дніпропетровська міська влада приділяє дуже багато уваги розвитку наших діточок. У місті вже склалася чудова традиція. Щороку, у це велике свято для нашої держави, творчі колективи збираються у цьому палаці. Ми підтримуємо всі починання наших талановитих дітей. І створюватимемо необхідні умови для їхньої творчої реалізації», - зазначила в. о. заступника міського голови Олена Молошна.

Освітянам також вручили грамоти від міського голови за вагомий внесок у виховання нових поколінь українців.

Один з нагороджених – начальник Дніпропетровського військового ліцею Олександр Марусов каже: в його навчальному закладі патріотичному вихованню молоді завжди приділяли особливу увагу. Тут юні дніпропетровці вивчають, зокрема, історію українських військ і козацтва. З недавнього часу у ліцеї ініціювали особливий проект.

«Ми з нашими юнаками, які навчаються в ліцеї виходимо в школи та навчаємо школярів основам виживання в складних умовах чи надзвичайних ситуаціях. Крім того, для наших ліцеїстів проходять тренувальні заняття поводження зі зброєю, як поводитися під час бойових дій і так далі», - розповів Марусов.

Загалом протягом тижня у навчальних закладах і бібліотеках міста проходили тематичні круглі столи, учнівські конференції та фотовиставки. Для городян також проводили численні історичні екскурси та патріотичні години державності, в ході яких розповідали історію розвитку та становлення України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

1  

Ниобий  (24.01.16 12:55): Смотрю ТСН.
Вся Европа мечтает жить как украинцы.
Президент из народа,олигархов нет,экономика растет,а гривна скоро заменит доллар.
1

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті