Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина впевнено стабілізує металургійні показники

Дніпропетровщина впевнено стабілізує металургійні показники
У жовтні металурги Дніпропетровщини збільшили обсяги виробництва чавуну, прокату, залізної руди та коксу.

Про це повідомили в об’єднанні металургійних підприємств «Укрметалургпром».

У жовтні промислові підприємства Дніпропетровщини виготовили 775 тис. тонн чавуну. Це майже на 1,5% більше ніж у вересні. Прокату – 690 тис. тонн, що на 1% перевищує здобутки вересня. Залізної руди – 842 тис. тонн, що більше майже на 2%. Виробництво косу збільшили на 11,4%.

«Металурги Дніпропетровщини поступово нарощують свої показники. Невелике щомісячне зростання обсягів виробництво – це упевнений процес з нормалізації виробництва. Очільник регіону Валентин Резніченко створив на Дніпропетровщині сприятливий клімат для розбудови промисловості в цілому та металургії зокрема. Вільні можливості та підтримка у разі потреби – це те, що необхідно для нормальноъ роботи наших виробництв», - коментує ситуацію очільник Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини Віктор Сергєєв.

Передовики виробництва у жовтні ПАТ «АрселорМіталл», який перевищив обсяги вересня з виробництва чавуну на 10,2%, сталі – на 7%, прокату – на 8,8%, залізної руди – на 22%, коксу – на 10,7%. Високі результати демонструє й ПАТ «Євраз Дніпровський металургійний завод ім. Петровського». Тут збільшили виробництво чавуну на 8,5%, сталі – на 9,3%, прокату – на 41%, коксу – на 20,4%.

В Федерації роботодавців переконані, що показники Дніпропетровщини були б ще вищими, якби не плановий ремонт у доменному виробництві Дніпровського металургійного комбінату ім. Дзержинського. У жовтні тут завершили роботи на 2 доменних печах. Тому вже у листопаді очікуються ще кращі результати.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Виктор  (11.11.15 10:28): Да, да. поэтому Петровка переходит на трехдневную рабочую неделю и переводит печи в режим полуостановки-поддержания.
гоп-скок, гоп скок -- доскакалася страна. подьем экономики уже не за горами говорит министр Украины. УАХАХАААА
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті