Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
09:50

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Реальна боротьба з корупцією почнеться тоді, коли ми прийдемо до влади, - Олег Ляшко

|«« «« »» »»|

Зарядив, скерував, озвучив позицію Радикальної партії по злободенних питаннях для українського суспільства.

Дніпропетровськ з візитом відвідав лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Зала будинку культури Шинник, де проходила його зустріч з кандидатами в депутати в місцеві ради Дніпропетровська, області, з керівниками місцевих партійних організацій Радикальної партії та пересічними городянами була забита вщент. Люди зустріли головного радикала країни гучними оваціями. Зустріч традиційно розпочалася з гімну України, після чого Ляшко зі сцени озвучив нагальні проблеми українського суспільства та найбільш гострі питання сучасного політикуму. Вихід РПЛ з коаліції, перехід в опозицію, торкнувся і теми боротьби з корупцією.

"Коли посадять Порошенка, ото буде справжня боротьба з корупцією. Коли посадять Гройсманів, отих шулерів і урядовців, які тарифи з неба пишуть за тепло, яке люди не отримують, ото буде справжня боротьба з корупцією. Вони саджають за три копійки, а тих, хто мільярди краде, не бачать. Реальна боротьба з корупцією почнеться тоді, коли ми прийдемо до влади." Акцентував лідер Радикальної партії.

У переддень виборів, які відбудуться 25 жовтня, Олег Ляшко звернув увагу на те, як влада всіма способами намагається перешкодити радикалам. Окрім різного роду технологій, в хід йдуть і банальні спроби натиснути і залякати.

"Чого переслідують? Чого залякують радикалів? Сьогодні проти 6 депутатів порушили кримінальні справи. А все через те, що РПЛ єдина і справжня опозиція до влади. А не той ОПОБЛОК, який злигався з Порохом. І діють разом. Але ми його не боїмося. "- заявив Олег Ляшко.

Він також наголосив на надзвичайній важливості майбутніх виборів, і особливій ролі в цьому процесі Дніпропетровської області. Адже на даний момент наш регіон лідирує за кількістю виборців, а відтак і боротьба тут буде найбільш жорсткою.

"Ваша область базова. Наголошував зі сцени Олег Ляшко. І для нас це дуже важливо. І в плані підтримки виборців і взагалі. Перша за все хотів би віддати належне Дніпропетровщині і тій роботі, яку тут провели за останній рік. Коли почалася війна на сході. Російська агресія, ватніки і таке інше. Саме ви показали приклад, як треба захищати країну. І як треба відстоювати рідну землю. Акцентував лідер РПЛ. Звісно і у вас є ватніки. Але головне, не дати їм голови підняти і нав'язати людям свою волю. Як вони це зробили на Донеччині та Луганщині".

Не залишилася поза увагою і найболючіша тема для українців – тарифи на послуги ЖКГ. Ні для кого не секрет, що з квітня цього року тарифи на газ зросли більш ніж у 3 рази, на тепло – більш ніж на 70 %.

Наші збідніли громадян з цими захмарними грабіжницькими тарифами стали ще біднішими. Опустіться на землю, підіть до людей. Говорить ляшко чиновникам і урядовцям. Подивіться чим та за що вони живуть. І розкажіть, з якого пальця ви висмоктали ті ваші обґрунтовані комунальні тарифи. І чому одні кладуть до кишені мільярди, а мільйони українців не здатні оплатити ваші економічно обґрунтовані ціни. Вкотре наголосив лідер Радіальної партії і на ще одному, вкрай актуальному питанні –земельному.

Він заявив: Радикальна партія не допустить зняття мораторію на продаж с/г земель. Треба продавати не землю, а право оренди на неї, це дозволить селянам заробляти на власній землі. Переконаний Ляшко. Відкрити продажу с/г земель зараз означає – запустити нову хвилю олігархізації в Україні. Адже малі й середні підприємці, населення збідніли через шокову девальвацію, масове безробіття і захмарне зростання цін і тарифів. Тому зараз основне завдання влади, відзначив Олег Ляшко не зняття мораторію, а створення сприятливих умов для розвитку сільського господарства. Насамперед надання дешевих кредитів і робота над виходом українських аграріїв на нові ринки.

Завершуючи зустріч, Олег Ляшко запросив на сцену всіх охочих поспілкуватися і сфотографуватися з ним. Ажіотаж, спричинений цією пропозицією перевищив всі очікування. Натхненні проникливою промовою свого кумира, городяни стрімголов кинулися на сцену, утворивши біля сцени живу чергу. Однак лідер РПЛ зовсім не поспішав скоріше втекти від народу, а намагався приділити увагу кожному.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте