Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
08:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В день проведення місцевих виборів громадський правопорядок охоронятимуть близько 7 тисяч правоохоронців

В день проведення місцевих виборів громадський правопорядок охоронятимуть близько 7 тисяч правоохоронців
Дмитрий Зимний
В Дніпропетровській області в день проведення місцевих виборів громадський правопорядок охоронятимуть близько 7 тис. правоохоронців.

Про це розповів на прес-конференції в ІА «МОСТ-ДНЕПР» виконуючий обов'язки начальника відділу забезпечення масових заходів управління громадської безпеки ГУМВС Дніпропетровської області, капітан Дмитро Зимній.

«На всій території України 25 жовтня відбудуться місцеві вибори. В цей день передбачена робота оперативного штабу, який займатиметься моніторингом оперативної обстановки на території області, збиратиме оперативну інформацію про події та порушення, займатиметься організацією роботи територіальних підрозділів.
У регіоні буде задіяно близько 7 тис. співробітників правоохоронних органів, з них близько 6 тис. співробітників міліції, близько 1,5 тис. співробітників МНС та 250 курсантів університету внутрішніх справ», - розповів він.

«У зв'язку з проведенням місцевих виборів на території Дніпропетровської області з 14 жовтня буде в два рази посилено патрулювання населених пунктів, ніж зазвичай. Всі служби будуть переведені на цілодобовий режим роботи. Посилення патрулювання буде, але де і в якій мірі, будемо дивитися по ситуації. На сьогоднішній день головне управління МВС готове забезпечити охорону громадського правопорядку під час проведення передвиборної кампанії та безпосередньо місцевих виборів» - наголосив Дмитро Зимній.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Синяя птица  (02.10.15 04:55): Курсанты,- то ж ни рыба - ни мясо.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті