|«« | «« | »» | »»| |
Цей рекорд учні Західно-Дніпровського училища присвятили Жовтим Водам.
«Свій задум ми втілили до 120-ї річниці заснування селища Жовта Річка, з якого почалося наше місто. Відомо, що Жовті Води – це козацьке місто. А що, як не булава, найкраще символізує мужність та відвагу козаків? Наш витвір став подарунком містянам. Сподіваємося, їм сподобалось», - зазначив директор училища Віктор Циган.
Над створенням булави учні та педагоги Західно-Дніпровського професійно-технічного училища працювали майже цілий день. Унікальний смаколик виготовили з тіста. На нього витратили 8 кг борошна, 1,5 кг цукру, 50 яєць, 3 л молока, півкіло дріжджів, а також 1,2 кг вершкового масла та маргарину, 250 г олії і 10 г ваніліну.
Величезна булава стала вже третім Всеукраїнським досягненням навчального закладу. У 2013 році представники Західно-Дніпровського професійно-технічного училища потрапили до Книги рекордів України як творці найбільшого шніцелю, розміром у 2 м 10 см.
У травні 2015 року молодь училища насмажила рекордні 4 518 картопляних дерунів.
Який наступний гастрономічний рекорд готують в Західно-Дніпровському профтехучилищі поки що таємниця, проте там зазначають, що встановлять його вже цієї осені.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |