Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Додаткові кошти на соціальні виплати та медобладнання - перші результати децентралізації

Додаткові кошти на соціальні виплати та медобладнання - перші результати децентралізації
Оптимістичні показники наповнення обласного бюджету в першій половині 2015-го дозволили збільшити цьогорічні видатки на 400 мільйонів гривень. Гроші підуть на зарплати, стипендії, пільгові пенсії, медичне обладнання та багато іншого.

39,4 мільйона гривень направили на зарплати бюджетникам, стипендії та пільгові пенсії. Майже 80 мільйонів підуть на переобладнання шкіл та дитячих садків, купівлю шкільних автобусів для сіл, медичного обладнання та інші соціальні потреби. На поліпшення водопостачання в Апостолівському, Дніпропетровському і Томаківському районах та реставрацію Троїцького собору в Новомосковську виділено майже 75 мільйонів гривень. На захист населених пунктів від підтоплення, відновлення лісів та інші природоохоронні заходи - 48,2 мільйона. На капітальний ремонт житлового фонду, об'єктів теплопостачання та зовнішнього освітлення - 17,5 мільйона гривень.

Також на 76,4 мільйона гривень збільшено фінансування ремонту доріг.

З початку 2015 року до загального фонду всіх місцевих бюджетів Дніпропетровщини надійшло 7,6 мільярда гривень. Це на 1,5 мільярда або на 24,6% більше, ніж за той же період минулого року. Як зазначають у департаменті фінансів Дніпропетровської облдержадміністрації, такі результати підтверджують ефективність децентралізації.

Крім того, майже 7,5 мільярда гривень субвенцій надійшло з державного бюджету до області. З них 2,4 мільярда гривень – медична субвенція, 2 мільярди гривень – освітня і близько 2 мільярдів гривень спрямовано на допомогу сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям та іншим пільговим категоріям.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Александр  (27.08.15 17:07): На "реставрацию собора" 75млн гривен? Вы что - издеваетесь? В стране война и экономический кризис, а у нас мало церквей?? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті