Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 11 мая 2024
15:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Дніпропетровщині розглядали шляхи реалізації податкової реформи

На Дніпропетровщині розглядали шляхи реалізації податкової реформи
13 cерпня 2015 року у приміщенні Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулася експертна зустріч в режимі відео-конференції на тему "Податкова реформа в Україні" за участі Секретаріату Кабінету Міністрів України, провідних фахівців головних управлінь державної фіскальної служби у Дніпропетровській, Одеській, Полтавській, Львівській, Чернігівській та Харківській областей, членів Громадських рад при ГУ ДФС цих областей України та представників бізнесу.

На зустрічі обговорювались основні принципи податкової реформи - простота податкової системи, ефективність та інвестиційна привабливість – причому не для окремих галузей, а всієї економіки України, платоспроможність та відповідальність, безумовне виконання державою своїх зобов’язань перед платниками податків. Було визначено, що вже до кінця жовтня поточного року представники бізнесу зможуть ознайомитися з проектом реформ податкової системи України. В той же час, представники бізнесу під час дискусії вказали на низку питань, з якими щоденно стикаються суб’єкти господарювання.

Також, експерти заявили, що областям у рамках декларованої децентралізації необхідно самостійно знаходити можливість збільшувати інвестиційну привабливість регіонів і при цьому виводити підприємства з тіні. Це, у свою чергу, повинно і зрівняти умови ведення бізнесу, і збільшити базу оподаткування.

«Світова практика свідчить, що лише збільшення кількості суб’єктів господарювання призводить до збільшення бюджетних надходжень. Громадська рада при ГУ ДФС у Дніпропетровській області розробила низку пропозицій щодо підтримки бізнесу в Україні і всі вони, за результатами дискусії надійдуть до розробників податкової реформи», - відмітив у своєму виступі голова Громадської ради ГУ ДФС Дніпропетровської області Володимир Дон.

Загалом, на думку представників регіонів, лише стимулювання бізнесу в регіонах, пріоритет надходжень у місцеві бюджети дасть поштовх для економічного розвитку в Україні. І це зможе зробити реформу податкової системи успішною.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте