Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську працівники патрульної служби затримали серійного крадія офісної техніки

У Дніпропетровську працівники патрульної служби затримали серійного крадія офісної техніки
18 липня 2015 року поблизу автовокзалу працівники патрульної служби зупинили автомобіль, який перевозив велику кількість вживаної оргтехніки. Водій не зміг пояснити працівникам міліції її походження.

Для з’ясування всіх обставин справи чоловік був доставлений до Кіровського райвідділу міліції м. Дніпропетровська.

Було встановлено, що напередодні був пограбований офіс на пр. Гагаріна, звідки була викрадена вилучена техніка. Пізніше було встановлено, що чоловік причетний до ще 7 пограбувань на території обласного центру. Пограбування він вчиняв способом зламу ролет, які не були підключені до сигналізації.

30-річному чоловіку загрожує відповідальність за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що передбачає покарання у виді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2-х років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3-х років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (22.07.15 20:23): Допустим я иду на дело. А кому сбыть? 3 исполнителя Х 10 скупщиков. Она же Мария Поният - жена бандита Игумнова расстрелянного народным трибуналом. Мария - красивая. Мария - такая маленькая - в форточку лазила. Слушай Шарапов мне от них тошнит. Она же Элла Фоксмельбогген. Відповісти | З цитатою
вау  (22.07.15 19:54): а можно патруль в Самарский район, обворовывают жителей первых этажей, люди в шоке, милиция бездействует Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті