Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
14:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Валентин Резніченко ініціював оновлення громадської ради при облдержадміністрації

Валентин Резніченко ініціював оновлення громадської ради при облдержадміністрації
За ініціативи голови Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Резніченка розпочалося оновлення громадської ради при ОДА. Зараз розширюється ініціативна група, яка буде цим займатися. Дніпропетровська облдержадміністрація запрошує громадські організації долучитися до формування оновленої громадської ради при ОДА.

Про це домовилися під час зустрічі очільника регіону з громадськістю.

«Громадська рада при облдержадміністрації повинна бути платформою взаємодії влади та громади. Революція гідності та події на сході країни виявили нових лідерів громадянського руху, які є представниками активних кіл громадян, волонтерських організацій та військового братерства. Ці люди повинні мати можливість доносити владі своє бачення розвитку регіону. Тому пропоную розширити склад громадської ради, щоб до неї увійшли ще більше активних та небайдужих громадян», - наголосив Валентин Резніченко.

Для участі у роботі ініціативної групи усі бажаючі мають змогу до 14.00 12 червня подати до департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (м.Дніпропетровськ, пр. Кірова,1, каб. 224) заяву у довільній формі та копію свідоцтва про реєстрацію громадської організації.

У заяві повинна міститися наступна інформація:

  • назва громадської організації,
  • прізвище, ім’я, по батькові представника громадської організації, що делегований для участі у роботі ініціативної групи,
  • контактна інформація.

Дана заява повинна бути завірена печаткою громадської організації, що делегувала свого представника.

За додатковою інформацією можна звертатися за телефоном: 770 90 42.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Зю  (10.06.15 23:26): Общественники в обновленном составе как соберутся! Ух! Горы свернут строя светлое будущее! Заживем! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті