Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
02:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Команда Дніпропетровської області виборола друге місце на Чемпіонаті України з легкої атлетики

Команда Дніпропетровської області виборола друге місце на Чемпіонаті України з легкої атлетики
Завершився Командний Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів, що проходив у Кіровограді. У змаганнях взяли участь 468 спортсменів, 36 з яких представляли Дніпропетровщину. У боротьбі за перемогу наш регіон посів друге місце.

Так, перші місця у метанні диску посіли Руслан Валітов і Карина Чередниченко, у потрійному стрибку кращими стали Антон Давиденко і Дар'я Дьяченко. Перше місце у бігу на 3 тис метрів з перешкодами посів Сергій Шевченко, друге – Андрій Івахін. Кращим у бігу на 400 метрів з бар'єрами став Микита Чесак, другим став Олександр Клопенко. У метанні молота першість дісталася Костянтину Литвиненко, Єлизавета Суханова – на другому місці. У бігу на 400 метрів друге місце дісталося Іллі Денисову, третє – Дмитру Іванову. Треті місця у стрибках у довжину посіли Тетяна Головчук і Олександр Пилипчук. Також у семиборстві кращою стала Катерина Гейко, у метанні списа – Анастасія Іванова. Другі місця у Тетяни Головчук, Владислава Зяйко та Юлії Максименко за потрійний стрибок, біг на 100 метрів та стрибки з жердиною відповідно. А треті місця у метанні диска та семиборстві у Вікторії Підгірної та Катерини Шастун.

В естафеті дівчат 4 х 100 метрів друге місце вибороли Катерина Біляєва, Катерина Гудкова та Анастасія Осокіна, а в чоловічій естафеті першими стали Владислав Зяйко, Владислав Каряка, Костянтин Бутенко, Костянтин Гаваза. Також Ілля Денисов, Дмитро Іванов, Сергій Компанієць і Микита Чесак посіли перше місце на естафеті 4 х 400 метрів.

Довідка:

Для забезпечення підготовки спортсменів з легкої атлетики в області працює понад 280 тренерів, які тренують 6335 спортсменів, з них: 419 у вищих навчальних закладах; 4265 – у ДЮСШ, СДЮШОР; 19 – в ОШВСМ; 74 – у навчальних закладах спортивного профілю; 941 – у спортивних клубах.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті