Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську готують пляжі до відкриття купального сезону

У Дніпропетровську готують пляжі до відкриття купального сезону
У Дніпропетровську готують пляжі до відкриття купального сезону.

Про це під час прес-конференції повідомив завідувач сектору департаменту взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровської міської ради Микола Ковирзін.

«Цього літа офіційно дозволеними для купання будуть пляжі на Монастирському острові, у парку ім. Воронцова на лівому березі та у парку культури та відпочинку Придніпровськ. На цих пляжах вже перевірене дно акваторії, зараз готуються роздягальні, туалети, фонтанчики з питною водою, встановлюються душові кабінки, контейнери для сміття та проводиться рекультивація піску. Залишилось здати проби піску та води на перевірку до державної санітарно-епідеміологічної служби. Планується, що до 1 червня пляжі будуть готові приймати відвідувачів», - сказав Микола Ковирзін.

Він закликав дніпропетровців зараз у водоймищах не купатися, оскільки температура води коливається від 14 до 16 градусів, а це небезпечно для здоров'я та життя, у воді може статися судома. Найбільш сприятлива температура води для купання - +21 градус.

Під час прес-конференції Микола Ковирзін нагадав про дотримання правил поведінки на воді, закликав купатися лише на офіційних пляжах і ні в якому разі не стрибати у воду з мостів.

«Не вживайте алкоголь перед купанням і не відпускайте дітей плавати без нагляду, не запливайте далі встановленої зони купання та не плавайте поблизу моторних човнів, катерів і скутерів. На так званих неофіційних пляжах не обстежено дно водоймищ, їх рельєф, глибина та швидкість течії. Досить часто поблизу таких місць знаходяться зливові колектори. Усе це є небезпечним для людей і може призвести до трагічних випадків», - додав Микола Ковирзін.

Минулого літа на водоймах міста через недотримання правил безпеки на воді загинуло 15 людей, із них двоє дітей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Неверьникому  (01.06.15 15:03): А когда же откроются пляжи на Шевском и Зеленом островах? Відповісти | З цитатою
Оксана  (20.05.15 10:49): А кагда уже наканец паявится зона для нудистав? Відповісти | З цитатою
Стас  (19.05.15 20:20): Остров из дерьма более 2400 кв.м по ул.М.Малиновского сначала уберите и растреляйте всех кто в этом виновен. Который виден с карт Гугл и Яндекс и по воде до Монастырского острова и до пляжа на Воронцовке всего около 3км. Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (19.05.15 17:43): Купальный сезон должен щедро оплачиваться на всех отечественных предприятиях.. с отпускными и тринадцатой.. без чёрного налу,- шобы покупательская способность наших туристов в Европе поражала своей изысканностью.. Відповісти | З цитатою
Паша.Теоретик.  (19.05.15 17:17): О Тёлочки ходить в бикини будут.Красата. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті