Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Валентин Резниченко розповів про кадрові перестановки в ОДА

Валентин Резниченко розповів про кадрові перестановки в ОДА
Під час своєї першої прес-конференції на посаді голови Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко розповів про кадрові призначення, які очікуються найближчим часом. Наразі всі кандидатури на посади заступників голови ОДА проходять погодження в Адміністрації Президента та Кабінеті міністрів України.

Валентин Резніченко зазначив, що майже не змінював команду заступників, яка раніше вже працювала в Дніпропетровській облдержадміністрації

«Глобальних змін не відбулося. Практично всі, хто працював, працюють на місцях. Пані Тимчук я подав на заступника губернатора - керівника апарату. Пан Олійник з нами працює, я б хотів, щоб він був моїм першим заступником», - наголосив він.

Також на розгляд подані кандидатури Олега Кужмана, який наразі виконує обов'язки першого заступника голови ОДА, та Володимира Пруцакова, який претендує на вакантне місце в сфері ЖКГ.

Крім цього, погодження наразі проходять кандидатури на посади голів райдержадміністрацій Дніпропетровщини. «За цей місяць ми подали всіх голів районів на підтвердження. Цей процес я почав відразу і ми його пройшли. На превеликий жаль, 4 або 5 кандидатур не погодили. Ми запропонували інші кандидатури. Всі голови райадміністрацій будуть призначені», - підкреслив Валентин Резніченко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепропетровец  (29.04.15 10:51): Мне этот губернатор вообще не нравится, особенно после таких слов, где он был когда война была в Днепропетровске?

Глава Днепропетровской ОГА Резниченко о "Правом секторе": "Все незаконные вооруженные формирования должны быть разоружены - это моя задача"
Відповісти | З цитатою
Горожанин  (29.04.15 09:54): Опять наступаем на те же грабли! Повторяем ошибки Ющенко 200 5года! Вместо того, чтобы всех продажных, коррумпированных чиновников, ставленников банды Виркула убрать, их продолжают держать на хлебных должностях! Скоро, Валюха, окажешься в мусорном контейнере! Дождешься третьего майдана! Но тогда будет много крови! Третий раз народ ошибок Ющенко не допустит! Відповісти | З цитатою
Житель  (28.04.15 21:10): Пока бла бла бла Медиа даром не проходит Відповісти | З цитатою
Карина  (28.04.15 21:10): Видимо, замов ему пока еще Вилкул не одобрил Відповісти | З цитатою
горожанин  (28.04.15 19:49): такой дядька серьезній ! так рассказівает строго о назначениях своих ! может работать начнешь и что-нибудь сделаешь ? вообще о чем писали ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті