Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
09:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Милиция Днепродзержинска поблагодарила "Правый сектор" за поимку браконьеров

|«« «« »» »»|

Днепродзержинская организация "Правый сектор" сообщила о поимке 22 апреля вечером браконьеров, которые производили незаконную вырубку деревьев в Водяной балке.

«Вчора, 22.04.2015, до міської організації Правого Сектору надійшло звернення від мешканців Водяної балки. Люди скаржились на постійну вирубку зелених насаджень, які складаються з цінних пород дерева, переважно акації. Нам розповіли, що неодноразові звернення до міліції ніяких результатів не принесли - "служителі закону" приїжджали, спілкувалися з браконєрами і спокійно їхали геть, а варварське нищення природи тривало далі. Люди зверталися до нас з цього приводу і раніше, але вже "постфактум", коли бракон,єри зі здобиччю щасливо залишали місце злочину. Вчора, нарешті, пощастило нам і - відповідно - не пощастило злодіям, їх заскочили прямо за роботою. На в,їзді до лісопосадки нами була затримана бракон,єрська "ГАЗель", навантажена свіжонапиляними дровами, а далі по дорозі виявили цілу купу порізаних і заскладованих колод. В складі нашої групи був справжній лісник, який моментально викликав своїх колег для документування злочину і нарахування збитків. Приїхали на наш виклик і міліціянти. Цього разу правоохоронцям довелося складати протокол і відкривати карну справу, бо сума збитків виявилася надто вже велика. Дослідивши Водяну балку, ми з лісниками дійшли сумних висновків: природному середовищу в тій місцевості завдано страшного удару. Випиляно цілі ділянки акації, а подекуди навіть дубів і бересту. Для того, щоб ці дерева зміцніли і виросли, знадобилося щонайменше 40 років і багато праці наших батьків. До тогож знищення дерев на зсувонебезпечних схилах балки загрожує підмивом і сповзвнням грунтів, разом з домами місцевих мешканців. Якщо не зупинити вирубку, наші нащадки будуть мати величезні проблеми - замість ремонту доріг, бдагоустрою і озеленення, місто буде витрачати величезні кошти на порятунок Водяної балки. Міська організація партії Правий Сектор буде уважно відслідковувати перебіг слідства. Також будемо спостерігати за бракон,єрами, яким би раптом закортіло знов нажитися за рахунок міської громади. Фото місця злочину додається».

При этом "Правый сектор" отметил, что приехавшая на место милиция, вела себя с браконьерами чересчур вежливо.

Свой ответ на события того вечера предоставила пресс-служба милиции Днепродзержинска:

"На место происшествия прибыл наряд патрульно-постовой службы милиции, чуть позже следственно оперативная группа Баглейского РО. На месте находились представители «Правого сектора» и четверо мужчин. Работники милиции вежливо поздоровались со всеми присутствующими: с представителями «Правого сектора» и с задержанными. Сотрудниками милиции по постановлению следователя было изъято: 2 бензопилы, автомобиль «Газель», который был полностью загружен дровами. В настоящее время все это находится на территории Баглейского РО. По данному факту СО Баглейского РО открыто уголовное производство по ст. 246 УК Украины – незаконная вырубка леса.

Милиция города выражает благодарность представителям «Правого сектора» за оказанную помощь в задержании правонарушителей. Представители правоохранительных органов в обращении с гражданами всегда ведут себя вежливо и корректно и принимают решения в соответствии с действующим законодательством", - говорится в сообщении милиции.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті