Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
14:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Впровадження нової моделі патрульної служби може початися з Дніпропетровської області

Впровадження нової моделі патрульної служби може початися з Дніпропетровської області
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко заявив, що докладе всіх зусиль для того, щоб Дніпропетровщина стала першою в Україні в плані впровадження інновацій, залучення інвестицій та отримання преференцій від держави. Про це він заявив під час робочої наради з керівництвом міськвиконкому та головами районних рад Кривого Рогу.

«Зараз я веду переговори з МВС, думаю, протягом тижня рішення буде прийнято. Арсен Аваков не заперечує проти того, щоб пілотний проект патрульної служби, яким він займається, почався з Дніпропетровської області», - відзначив очільник області.

Він наголосив, що такої позиції він буде дотримуватися і з інших питань: «Децентралізацію ми теж будемо проводити швидше, ніж в цілому по Україні, тому що це важливо. Я буду намагатися впроваджувати в Дніпропетровській області будь-які пілотні проекти, будь-які інновації, а також залучати в область інвестиції та преференціі в більшому обсязі, ніж це було раніше».

Валентин Резніченко наголосив, що якщо інвестори будуть приходити в область і створювати тут робочі місця, обласна влада надасть їм всі необхідні гарантії збереження інвестицій, а також забезпечить режим максимального сприяння: «Будемо виділяти землю, будемо допомагати з дозвільними документами, будемо консультувати. Тому що робочі місця - це важливо».

Довідка:

Реформа МВС України розрахована на два роки, триватиме вона в 2015-2016 роках. У цей період буде прийнята нова законодавча база, яка регламентує діяльність міністерства. Також будуть проведені функціональні та інституційні перетворення МВС. На реалізацію поставлених цілей буде використано кілька каналів фінансування. Значну частину коштів буде виділено з бюджету країни, також планується підключити іноземні інвестиції та пошук технологічної допомоги, яку нададуть західні держави.

Gorod.dp.ua на Facebook.


жилец  (24.04.15 13:13): Что, опять сугубо совковый подход: быстрее подхватить почин и ещё быстрее отчитаться? Відповісти | З цитатою
111  (16.04.15 20:11): Сказочник... Відповісти | З цитатою
Днепрянин  (16.04.15 16:15): две свинки - это достижение (особенно, если одна из них спящий Вилкул) ... Відповісти | З цитатою
Коса та Я  (16.04.15 15:32): Гарантия краткосрочная или навеки вечная? Відповісти | З цитатою
Я не поняла..  (16.04.15 15:30): Этим тоже после внедрения документацию менять придётся, если раньше переименования гобласти внедрятся? Відповісти | З цитатою
123  (16.04.15 12:53): Я думал глава области будет умнее, печалька( а он решил на нас эксперименты делать! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті