Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міліція м. Дніпропетровська прокоментувала ситуацію щодо крадіжки з військового госпіталю

 Міліція м. Дніпропетровська прокоментувала ситуацію щодо крадіжки з військового госпіталю
Інформація про наявність на викраденому ноутбуці бази даних, в якій містяться відомості про поранених учасників АТО, не підтвердилася.

Про це журналістам розповіла начальник сектору зв’язків з громадськістю Дніпропетровського міського управління міліції Анна Старчевська.

Слідство з’ясувало, що з кабінету одного з лікарів викрали ноутбук та два монітори. Зловмисники пробралися до госпіталю 10 квітня в період часу після опівночі до 6-ї ранку шляхом віджиму вхідної двері.

За даним фактом проводиться розслідування за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу або позбавлення волі до 3-х років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Серый  (15.04.15 07:35): Какие же Вы негодяи!!! Мне по фиг , кто лежит в госпитале!!! ОНИ больны!!! их надо лечить , а потом спросим " за что " ... И льготы дадим , потому -что пацаны без рук-ног остались... Мне уже за 50 ... прошел Сирию , Южный Йемен и тд... Насмотрелся... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті