Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
23:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Економія енергоносіїв – запорука виживання

Економія енергоносіїв – запорука виживання
У половину менше за спожите тепло (6 грн. з кВ.м, замість 12 грн) сплачують мешканці будинку № 73, що по вул. Калинова (ОК «ЖБК № 151«Волошка»), які до того ж у квартирах мають тепер комфортні +22. Досягли показової економії завдяки перемозі в обласному конкурсі міні-проектів з енергоефективності та енергозбереження, який ініціював голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

Мешканці дев`ятиповерхівки замінили у своїх під'їздах старі вікна на металопластикові. Реалізація цього міні-проекту обійшлась у суму близько 38 тис. грн., з них 24,3 тис. грн. – грант переможцям від обласної ради.

«Зараз вже ніхто не сумнівається – економія енергоносіїв – запорука виживання! Ми даємо гарну можливість жителям Дніпропетровщини заощаджувати тепло та світло – розробили для них конкурс міні-проектів, переможці якого, завдяки своїй ініціативності та небайдужості дійсно економлять енергоносії та кошти. У нинішній час – це найкращий вихід, тим більше, що ціни на енергоносії зростуть в рази ще не один раз», - зазначив Євген Удод.

За словами голови правління ОК «ЖБК № 151 «Волошка» Сергія Ваганова, участь у конкурсі дала гарний результат для мешканців, адже вони відчули на собі економію коштів за спожите тепло, тож і надалі будуть проводити енергозберігаючі заходи. А до участі у конкурсі обласної ради громадяни самостійно відремонтували покрівлю у будинку, частково замінили та ізолювали труби опалення і холодного водопостачання, встановили лічильники обліку тепла, а також відремонтували свої під ` їзди, встановили металеві двері з довідниками для безпеки та економії тепла.

Нагадаємо, що кінцевий термін подачі заявок для участі в обласному конкурсі міні-проектів з енергозбереження та енергоефективності серед локальних громад – 31 березня 2015 року. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті http://energy.oblrada.dp.ua/, або зателефонувавши на гарячу лінію: (056) 742-80-07

Gorod.dp.ua на Facebook.


тренер  (17.03.15 17:13): А как у нас
Кличко приказал «Киевэнерго» установить во всех домах счетчики тепла
17 марта 2015, 16:17
Все столичные дома должны быть обеспечены счетчиками тепла, а расходы за это должны взять на себя монополисты, которые и предоставляют коммунальные услуги.
Об этом сообщил мэр Киева Виталий Кличко во время заседания экспертной группы по вопросам энергосбережения, пишет «Слово и Дело» со ссылкой на «УНН».
По словам главы столицы, энергосбережение – один из главных приоритетов городской власти. «Поэтому в бюджете столицы на этот год были предусмотрены рекордные для Киева 150 млн грн на принятие мер по энергоэффективности».
«Мы начали устанавливать счетчики тепловой энергии. Мы нашли возможность применить счетчики, которые были закуплены еще в 2007 году и которые, по моему мнению, совершенно сознательно, в интересах определенных людей и вопреки интересам киевлян, держались на складах. Мы начали регулировать потребление тепла в бюджетной сфере, благодаря чему сохранили десятки миллио
Відповісти | З цитатою
Раиса  (17.03.15 04:10): Все, что внутри квартиры оплачивает жилец, т.е. ремонт, замена окон,проводка, трубы, и т. д. Только почему жильцы должны менять окна на МПО, если это уже обязанрость ЖЭКа, за что мы плвтим кварплату? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Какитал  (16.03.15 19:04): Экономить надо то, шо имеешь.. я имею копейку а не газ-свет-воду (хотя,- многие ресурсы и так вроде мне принадлежат по корану Украины..)
Достаточно поставить счётчик - и экономия ощутит ся вдвойне..а где и не ощутит ся вовсе,- но надо шо-то делать, чтобы дать по звериному оскалу евро-аксакалов..
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті