Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Gorod`ской дозор
Сб, 27 июля 2024
16:27

GOROD`СКОЙ ДОЗОР

АНД РВ


24 июля 2024, 16:08

Орган пробації провів кінопоказ документального фільму в рамках діяльності кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA

24 липня 2024 року психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія провів показ фільму «Що написане пером», режисер: Мартін Рат, країна: Польща, рік виробництва: 2011, тривалість: 11 хв., в рамках діяльності кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA.

Даний кінопоказ був проведений на території відділу за адресою: вул. Енеїди, 26, м. Дніпро. До даного заходу приєднався суб’єкт пробації у кількості 1 особи.

Коротко про фільм:
Головний персонаж – безпритульна алкозалежна людина, що опинився на самому дні. Майже все тіло цього фаната татуювань розписане. Кожен символ має свою історію. Попри скрутну ситуацію, в якій він перебуває, герой фільму намагається знову взяти своє життя під контроль і виправити помилки минулого. Він робить спроби відновити стосунки з родиною, якої не бачив багато років. Хай сестра ігнорує телефонні дзвінки, а брат відмовляється з ним розмовляти, він не втрачає надії на те, що в житті щось таки зміниться. Прекрасно знята документальна стрічка Мартіна Рата показує, як важко стерти з пам’яті події минулого, і водночас доводить, що будь-яке нове переживання визначає подальший плин нашого життя.

Цей фільм несе не тільки повчальний характер, а й стає приводом для обговорення різних життєвих ситуацій та висвітлює проблему, яка є надзвичайно актуальною для багатьох країн світу, у тому числі й для України. Це проблема соціальної адаптації громадян, які опинилися «на дні»: алкоголіки, безпритульні, колишні засуджені. Фільм може бути розрахований на аудиторію глядачів (освітяни, структурні підрозділи органу пробації та установи виконання покарань, юристи, журналісти, громадські організації тощо), - зазначив психолог.




Последний раз редактировалось: 24.07.2024 18:54
Просмотров: 43
Все записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте