Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
05:11

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Рrobation


24 березня 2023, 11:05

«STOP THE BLEED» – навчись рятувати життя!

Сьогодення диктує такі правила, що знати основи домедичної допомоги потрібно кожній людині в країні. І, можливо, ці знання врятують не одне людське життя.
Упродовж 21-22 березня за ініціативою філії Центру пробації у Дніпропетровській області працівники органів пробації отримали змогу опанувати курс з першої допомоги при гострих кровотечах. Вивчити алгоритм своєчасної зупинки кровотечі та опанувати важливі навички допоміг сертифікований інструктор з тактичної медицини та домедичної допомоги, представник Громадської організації «Гордість нації ЮА» Сергій Лінник, який провів тренінг з відпрацювання спеціальних навичок зупинки кровотеч та порятунку життя в умовах надзвичайних ситуацій.
Під час тренінгу присутні на практиці застосовували прийоми з прямого тиску на рану, тренувалися накладати джгут-турнікет та відпрацьовували на манекені техніку тампонади. Двогодинний тренінг для працівників минув непомітно.
За результатами проходження курсу «STOP THE BLEED» всі присутні отримали сертифікати відповідного зразку.
Керівник філії Ольга Пацан наприкінці тренінгу подякувала тренеру за набуті знання та навички з домедичної підготовки та індивідуальний підхід до кожного учасника тренінгу.
Також цими днями з керівниками органів пробації були підведені підсумки роботи уповноважених органів з питань пробації філії протягом 2022 року та двох місяців 2023 року. Начальник філії Ольга Пацан довела до відома присутніх основні здобутки філії та органів пробації у 2022 році та розповіла про стратегічні завдання розвитку, що очікують пробацію у найближчий час.
На нараді доведено до персоналу про стан відомчого контролю та прокурорського нагляду за діяльністю структурних підрозділів філії, зосереджено увагу працівників на якісному формуванні та веденні Єдиного реєстру засуджених та осіб, узятих під варту. Розглянуто також питання про розширення практики та удосконалення механізму застосування громадських робіт, про вдосконалення організації роботи органів пробації під час виконання судових рішень про призначення покарання у виді штрафу, реалізація досудової та наглядової пробації під час дії воєнного стану. Наприкінці наради визначені пріоритетні напрями роботи на 2023 рік.

Філія Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області











Переглядів: 208
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті