Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 25 квітня 2024
00:57

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


9 травня 2022, 11:02

Службова діяльність в умовах воєнного стану

02.05.2022 року робочий день для працівників Новокодацького районного відділу пробації почався як звичайно, як звичайно починаються дні з 24 лютого 2022 року, з дня повномасштабного вторгнення Росії на територію України.
Цього дня всі ми прийшли на роботу, знову почалася повітряна тривога. Ми перейшли до коридору, як до найбільш безпечного місця в нашому службовому приміщенні, що вже також стало для нас буденністю.
Кожен з нас, окрім того, що є працівником пробації, який сумлінно виконує свій обов`язок кожного дня, також є дитиною своїх батьків, братом чи сестрою, дружиною або матір`ю.
Тому з нами на роботі також наші діти, бо сім`я є святинею для кожного з нас, і серце матері, звісно, не знайде собі спокою, якщо вона не знатиме, де її дитина, та що з нею відбувається завжди, а особливо в цей неспокійний час. Поки батьки виконують свої службові обов`язки – діти навчаються дистанційно поруч з ними, адже це майбутнє нашої країни.
Також ми не призупиняємо нашу діяльність під час тривоги, тому що до нас так само приходять засуджені для реєстрації, виховної та профілактичної роботи з ними.
Тому продовжуємо працювати на користь нашої держави у режимі активної та продуктивної роботи, виконуючи покладені на нас обов`язки.




Переглядів: 160
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті