Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 7 травня 2024
00:53

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


7 квітня 2022, 08:18

Діяльність в умовах війни волонтера пробації

В Самарському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області є незвичайний волонтер, про доброту якого можна говорити вічно. Тітарс Сергій Євгенович - гарний чоловік та люблячий батько 4-х дітей, який крім того, що займається волонтерством в пробації, є засновником і представником благодійної Громадської організації "ТІТАРС", пасторем в Християнській Церкві ''Нове Покоління'', а з 2021 року взагалі капеланом в правоохоронних органах.

Волонтерство – це унікальне явище, яке не знає кордонів і не залежить від рівня матеріального достатку. Як правило, періоди значного розвитку волонтерського руху припадають на часи загострення різних  кризових ситуацій у суспільстві. Саме тоді небайдужі об’єднуються  і допомагають тим, хто цього потребує.

Сергій Євгенович обрав шлях безкорисної допомоги нужденним дуже давно, він не проходить повз проблеми іншої людини та суспільства в цілому. Він щиро вірить в майбутнє нашої країни. Його життєве кредо: «Жити заради того, щоб допомагати людям, направляти на шлях вирішення проблем».

Ось на цих вихідних волонтер пробації Сергій Тітарс надавав гуманітарну допомогу 33 потребуючим, з яких чимало біженців з інших областей України, де наразі ведуться активні бойові дії.

Також з бесід з Сергієм Євгеновичем, від яких, до речі, неможливо відірватися, ми дізналися, що він дуже співчуває людям, які до нього звертаються за допомогою. Їм потрібна допомога навіть у мирний час. А зараз, коли йде війна, усім взагалі не до них, і вони залишаються наодинці зі своїми проблемами. Кожному з них зараз дуже погано. Напевно, набагато гірше, ніж тим, хто молодий, хто не має проблем зі здоров'ям і хто може сам себе забезпечити. Це усе породжує в нашому волонтері нову хвилю люті та ненависті до ворога, який приніс лихо в нашу країну. Проте Сергій Євгенович оптиміст і з впевненою усмішкою передає позитивний настрій на перемогу та продовжує здійснювати свою волонтерську діяльність.




1

2


Останній раз редагувалося: 07.04.2022 16:37
Переглядів: 292
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті