Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 18 травня 2024
10:39

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


22 червня 2021, 17:13

Робоча зустріч з представниками Дніпровського районного відділу державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпра)

Між Дніпровським районним відділом м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області та Дніпровським районним відділом державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпра) налагоджено тісну співпрацю. Не рідко бувають випадки, коли особи, які перебувають на обліку органу пробації, мають заборгованості за виконавчими листами. Крім того, постанови про притягнення до адміністративної відповідальності щодо засуджених органи національної поліції та суди передають на виконання до державної виконавчої служби. Саме для того, щоб своєчасно реагувати на вчинені клієнтами пробації правопорушення та проводити з ними профілактичну роботу і необхідна взаємодія та обмін інформацією між службами.
18.06.2021 проведено робочу зустріч за участю начальника Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Ольгою Чубарь, заступника начальника Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області капітаном внутрішньої служби Світланою Ковальчук та заступником начальника Дніпровського районного відділу державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпра) Юлією Кущенко.
Під час заходу особливу увагу було приділено інформації щодо нових рахунків відділу державної виконавчої служби для зарахування отриманої боржником плати за виконану ним роботу під час відбування суспільно корисних робіт.
Також обговорені питання, що стосуються належного виконання постанов суду про застосування до боржників суспільно корисних робіт, визначені механізми подальшої взаємодії та співпраці, серед яких виокремлено ефективність таких інструментів співпраці як, узгодження спільних дій, участь у спільних нарадах з проблемних питань, надання взаємної методичної та консультаційної допомоги.

Світлана Ковальчук
Капітан внутрішньої служби
Заступник начальника Дніпровського
районного відділу м. Дніпра
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області






Переглядів: 137
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті