Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 21 травня 2024
23:01

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


18 травня 2021, 10:51

Забезпечення ефективної комунікації з волонтерами пробації

11.05.2021 року інспектором Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Буринським Д.М. проведено тематичне заняття з волонтерами пробації.

Волонтерів пробації було поінформовано про права та обов’язки суб’єктів пробації згідно чинного законодавства України, також звернуто їх увагу на ефективні психологічні прийоми створення довірливої комунікації з суб'єктами пробації.

Корисне і живе спілкування інспекторів відділу із волонтерами пробації поліпшує якість соціально сприятливого впливу на негативні установки суб’єктів пробації, сприяє підвищенню їх мотивації до волонтерської діяльності та сприяє залученню ними до волонтерства інших осіб.





Переглядів: 236
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті