Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
19:32

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

medisum


8 листопада 2018, 16:40

Відтепер дозволи на користування надрами продаватимуть через Prozorro.Продажі

Відтепер Державна служба геології та надр України виставлятиме на електронні аукціони в ProZorro.Продажі дозволи на користування надрами. Постанова Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експериментального проекту із запровадження проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами шляхом електронних торгів» набула чинності 22 жовтня. Відповідно неї вже з 24 жовтня 2018 року проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами повинно здійснюватися виключно відповідно до Тимчасового порядку, затвердженого вказаною постановою.
«Це рішення є ще одним суттєвим кроком у реформуванні держаних продажів. Відтепер продаж дозволів на користування надрами буде проводитися через електронні аукціони, що забезпечить не тільки їх прозорість, а й формування справедливої ринкової ціни. Перші аукціони пройдуть вже на початку 2019 року. Ми плануємо приймати у цьому процесі найактивнішу участь та реалізувати весь свій багаторічний досвід. Нещодавно до ProZorro.Продажі приєдналась і Укрзалізниця, що свідчить про успішність даної системи та її виключну ефективність», - зазначив заступник директора електронного майданчика sale.uub.com.ua Рибальченко Ігор.
Відомо, що торги будуть проходити у звичному форматі електронных аукціонів. Тому, учасникам будуть потрібні лише комп’ютер та підключення до мережі інтернет. Експериментальний проект з проведення електронних торгів буде тривати до 1 грудня 2019 року, після чого Держгеонадра має надати пропозиції щодо подальшого його розвитку.
Майданчик sale.uub.com.ua був заснований Українською універсальною біржею яка функціонує ще з 1997 року і приймає активну участь в ринковій трансформації економіки України. Вона є однією із перших професійних організацій в Україні, яка почала займатися наданням повного спектру біржових послуг і наразі є лідером за обсягами реалізованих активів протягом останніх років. Залучивши такого досвідченого Оператора Державна служба геології та надр України може розраховувати на підвищення ефективності реалізації дозволів на користування надрами вже найближчим часом.




Переглядів: 1063
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті