Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
05:10

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

khomadi22


3 жовтня 2018, 14:20

Перший фестиваль Наук про Землю «GEOFEST DNIPRO 2018»

Запрошуємо на перший фестиваль Наук про Землю «GEOFEST DNIPRO 2018»
Фестиваль вперше відбудеться в м.Дніпро
з 10.10.2018 по 14.10.2018


Все дійство проходитиме одночасно з міжнародним "Форумом Гірників" на базі Національного технічного університету Дніпровська політехніка в холі головного корпусу та на території університету.



Програма фестивалю передбачає 3 основні блоки:
1. Виставка «GEO Світ»: майстри ювеліри, художники, каменеобробники, склодуви, гончарі та колекціонери представлять свої вироби.
2. Науково-популярні лекторії «GEO Наука»: адаптовані для широкого загалу населення та школярів лекції - про дорогоцінне каміння та його природні властивості, особливості його обробки та вартісної оцінки, поняття про гемологічні властивості природних матеріалів та їх синтетичних аналогів, основи палеонтології, «GEO Туризм».
3. Інтерактиви та майстер класи: всі бажаючі матимуть змогу взяти участь у величезному розмаїтті цікавинок таких як, самостійне визначення гірських порід та мінералів за допомогою інноваційних методик «GEO Освіта», обробка палеонтологічних та інших зразків за допомогою новітніх комп'ютерних програм «GEO Інновації», відвідати "Країну геологічних чудес" «GEO Музей», взяти участь в створенні «GEO Табір» із польовою кухнею, наметами, гітарою, та похідною атмосферою, власноруч створити для себе прикрасу своєї мрії «GEO Handmade», побачити, оцінити та потримати в руках натуральні коштовні камені та діаманти «GEO GEM», отримати інформацію щодо екологічних та медичних властивостей каменю «GEO ЕкоМед».

Справжньою "родзинкою" фестивалю стануть наші гості - єдиний в Україні сферичний 5D планетарій "АТМАсфера 360".
Для проведення кожного окремого дійства передбачається ряд локацій і зон. Додатково будуть організовані фуд-зони та фан-зони для того, щоб кожен учасник відчув Geo-фестивальну атмосферу.
Запрошуємо вас до GeoFestDnipro 2018!


Слідкуйте за нами на сторінці Фейсбук: https://www.facebook.com/geofestdnipro/


Інформацію надано командою GeoFestDnipro 2018




Останній раз редагувалося: 03.10.2018 14:22
Переглядів: 1057
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті