Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
18:19

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


6 липня 2018, 14:59

Сергій Рибалка: «Фракція Радикальної партії виступила категорично проти призначення запропонованого складу ЦВК, який може призвести до узурпації влади»

Влада не зацікавлена в проведенні системних реформ і прийнятті законів, які дадуть можливість розвивати українську економіку і підвищувати рівень життя кожного громадянина. Натомість провладна фракція займається блокуванням роботи парламенту, оскільки хоче обрати ручний склад ЦВК. Про це заявив народний депутат від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка в коментарі журналістам.
«Ми наполягаємо на тому, щоб всі фракції, які сьогодні представлені в парламенті, мали свого представника в Центральній виборчій комісії, аби цей орган не залежав від влади. Під час президентських і парламентських виборів має бути чесний підрахунок голосів і рішення ЦВК має приймати чесно в інтересах держави», – сказав Сергій Рибалка.
За його словами, фракція Радикальної партії виступила категорично проти призначення запропонованого складу ЦВК, який може призвести до узурпації влади.
«Сьогодні владі, на жаль, не потрібні закони для перекриття контрабанди на митницях, про створення Експортно-кредитного агентства, а також ті закони, які запустять власну економіку. Вони займаються лише поділом посад», – наголосив Сергій Рибалка.




Переглядів: 593
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті