Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
00:00

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


30 квітня 2018, 12:37

На виборах в ОТГ Дніпропетровської області Радикальна партія Ляшка знову увійшла в трійку лідерів - Сергій Рибалка

Незважаючи на тотальні порушення і найширше використання адміністративного ресурсу з боку влади на виборах в окремих територіальних громадах в Дніпропетровській області Радикальна партія Олега Ляшка знову зайняла впевнене третє місце.
Про це в інтерв'ю журналістам заявив народний депутат України, член фракції Радикальної партії Сергій Рибалка.
За його словами, це вже треті вибори поспіль, в яких його партія виходить в його рідній області на третє місце, незважаючи на масові порушення з боку влади.
Сергій Рибалка заявив, що в Личково у кандидата на посаду голови РПЛ Хосрова Гусейнова влада за допомогою каруселей та інших грубих порушень вкрала перемогу. «В результаті він зайняв друге місце. За кількістю депутатів в Личково Радикальна партія також вийшла на друге місце », - сказав народний депутат України.
За його даними, в Перещеринський та Піщанський ОТГ РПЛ посіла третє місце, а в Чумаках поки йде перерахунок голосів.
Сергій Рибалка заявив, що буде домагатися розслідування з приводу масових порушень. За його словами, проходили голосування за межами виборчої дільниці, наприклад, на капоті автомобіля; невідомі особи під виглядом журналістів намагалися втручатися у виборчий процес під час голосування на виборчих дільницях.
«Напередодні виборів, в «день тиші», від імені влади відбулися концерти народної артистки України Алли Кудлай. Людей пригощали алкогольними напоями. Напередодні і в день виборів селянам спеціально стали виплачувати орендну плату за користування паями, таким чином також впливаючи на результати їх голосування. Влада тиснула на вчителів, щоб вони забезпечили потрібні їй результати виборів», - сказав народний депутат від Радикальної партії.




Переглядів: 7687
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті