Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 29 вересня 2024
04:28

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

oreiro


17 лютого 2016, 21:50

ПОІНФОРМУВАВ ТА РОЗСТАВИВ АКЦЕНТИ

Керівник фракції РПЛ в Дніпропетровській обласній раді Віталій Скворцов поінформував однопартійців про результати візиту лідера РПЛ Олега Ляшка та ознайомив з підсумковим протоколом. Його особисто затвердив Олег Ляшко і там прописані доручення і завдання для кожної території. Зокрема, депутатам усіх рівнів настійливо рекомендується активніше використовувати у своїй роботі, такий потужний інструмент у вирішенні нагальних питань регіону, як фракція РПЛ у Верховній Раді та фракція у Дніпропетровській обласній раді.
Також на фракції радикали детально розібрали чергу денну сесії обласної ради, яку призначено на 19 лютого, п’ятницю. За словами керівника фракції в документі є ряд гострих питань. Тому остаточне рішення щодо голосування за цими пунктами фракція Радикальної партії прийме після фінального засідання президії обласної ради напередодні сесії.
Окрім цього на засіданні керівник фракції РПЛ Віталій Скворцов розповів депутатам про перебіг подій навколо ситуації з фермерами Новомосковського району. Нагадаємо, там через земельну аферу в аграріїв вкрали майже 30 тисяч га землі. І Радикальна партія разом з лідером Олегом Ляшком встала на захист інтересів сільгоспвиробників. Голові асоціації фермерів, депутату обласної ради від РПЛ Анатолію Гайворонському і депутату обласної ради Володимиру Євтушенку доручили тримати цю справу на контролі і оперативно інформувати однопартійців про ті чи інші зрушення.
Як 12 лютого фермери, Олег Ляшко та народні депутати "допитували" прокурорів. Історія за посиланням.
https://www.facebook.com/liashko.dnepr/posts/810612962378818








Переглядів: 813
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті