Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 18 травня 2024
04:09

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Dnepr_scientific_library


7 лютого 2014, 12:48

Конкурс книжкових трейлерів «Моя улюблена німецька книжка»

Традиційно Бібліотека Goethe-Institut в Україні пропонує читачам українських бібліотек і справжнім книголюбам випробувати свою фантазію та креативність. Цього року запропоновано новий, кардинально відмінний від попередніх, формат змагання – створення відеотрейлера до улюбленої німецької книжки.
Читачі бібліотек, які беруть участь у проекті, мають обрати книжки з німецькомовних фондів Goethe-Institut, які знаходяться у бібліотеках, та створити книжковий відеотрейлер до вподобаної книжки.
Конкурс розпочинається з 15 лютого 2014 року.
Коло учасників: брати участь у конкурсі можуть усі читачі українських бібліотек-учасниць проекту та всі бажаючі.
Метою конкурсу є реклама німецької мови та німецькомовних фондів бібліотек Медійної мережі Goethe-Institut в Україні,підвищення інтересу читачів до Німеччини та німецької культури.
Всі буктрейлери повинні бути представлені у форматі відео тривалістю 3 хвилини, без мовних обмежень.Трейлери можна знімати на відеокамеру, фотоапарат, планшет або мобільний телефон.
Якість – не головне :)
Головний приз (перше місце) – мовна стипендія до Німеччини (Goethe-Institut бере на себе витрати на переїзд, перебування та вартість мовного курсу, а також підтримку в отриманні візи на час перебування у Німеччині).
Друге та третє місця у конкурсі, а також переможці ФБ-голосування теж будуть відзначені призами (електроні книги, MP3-плеєри тощо).

За більш детальною інформацією звертатися за адресою:
пр. К.Маркса, 18,
кім. 18, 2-й поверх,
відділ документів іноземними мовами КЗК ДОУНБ, або
за тел..: +38 (0562) 39 28 27





Переглядів: 656
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті