Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Чт, 28 березня 2024
16:23

GORODСКОЙ ДОЗОР

На Дніпропетровщині проведено вебінар щодо вдосконалення навичок використання працівниками у роботі інструментів пробації засобами Єдиного реєстру засуджених та осіб, узятих під варту

20.11.2023 13:36

17 листопада 2023 року філією Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області проведено робочу онлайн-зустрічі з працівниками структурних підрозділів філії з метою обговорення та вирішення питань, які виникають у практичній діяльності під час використання інструментів пробації засобами Єдиного реєстру засуджених та осіб, узятих під варту.
Під час вебінару розглянуто питання щодо специфіки формування у підсистемі «КАСАНДРА» Єдиного реєстру засуджених та осіб, узятих під варту оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення (повна форма) та індивідуального плану роботи з засудженими. Обговорено найтиповіші помилки, які допускаються працівниками органів пробації філії з цього напрямку, пропозиції щодо їх усунення та визначення пріоритетних завдань, спрямованих на недопущення аналогічних прорахунків у подальшій роботі.
Крім цього, з учасниками зустрічі обговорено деякі організаційні рішення, прийняті за результатами нарад філії щодо реалізації кураторами заходів, передбачених пробаційними програмами та належного контролю за виконанням засудженими цього обов’язку.
Робоча онлайн-зустріч проходила у простій невимушеній обстановці, працівники задавали питання, ділилися своїми знаннями, що сприяло ефективному вирішенню нагальних питань та окреслити заходи для подальшої правильної роботи у відповідних підсистемах Єдиного реєстру засуджених та осіб, узятих під варту.

Філія Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Здоров’я громадян – є невід’ємне і непорушне право

29.06.2023 16:01

29 червня 2023 року до філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області завітали представники Благодійної організації «Благодійне товариство «Мережа 100 відсотків життя Дніпро» Дмитро Шевченко та Дмитро Грицюк, які на підставі Меморандуму про співробітництво, що був укладений із філією 13 червня 2023 року, презентували проєкт впровадження попередження соціально-небезпечних хвороб, таких як ВІЛ та вірусний гепатит «С» серед осіб, які перебувають на обліках органів пробації.
Також, з метою обговорення алгоритму надання допомоги, а саме первинного тестування на вищевказані небезпечні хвороби, до цього заходу були запрошені керівники п’ятьох органів пробації, в яких буде реалізований зазначений проєкт.
Під час зустрічі було акцентовано увагу на мотивацію суб’єктів пробації щодо участі у тестуванні, а також визначені кроки щодо перенаправлення суб’єктів пробації для подальшого медичного обстеження та лікування у відповідних медичних закладах. Окрім того, керівники структурних підрозділів з великою зацікавленістю поставились до співпраці із благодійною організацією в частині профілактики зазначених хвороб і кожен висловив думку свого бачення співробітництва у цьому напрямку роботи.
Наприкінці заходу керівник філії Ольга Пацан подякувала партнерам за підтримку та співпрацю, не байдуже ставлення до здоров’я суб’єктів пробації, адже висока поширеність соціально-небезпечних хвороб – є однією з актуальних проблем сьогодення.


Філія Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Соціально-виховна робота – не лише обов’язок, а й робота від душі

19.06.2023 11:44

З метою обміном досвіду, обговорення проблемних питань та підвищення якості проведення персоналом структурних підрозділів філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації, персоналом філії 16 червня організовано і проведено тематичний практикум з цього напрямку роботи. Участь у заході прийняли 21 працівник з 6 територіальних підрозділів філії.
Під час проведення практикуму з учасниками обговорено основні проблемні питання, які виникають при проведенні соціально-виховної роботи із засудженими. На прикладі матеріалів особових справ засуджених, які перебувають на обліку органів пробації філії, акцентовано увагу на здійснені збору змістовної інформації, необхідної для проведення оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення (далі – оцінка ризику), строки та особливості проведення оцінок ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення та складанні індивідуальних планів роботи у тому числі із соціально вразливими категоріями суб’єктів пробації (учасники бойових дій, особи з особливими потребами, алкогольною залежністю тощо). Обговорено спеціалізацію фахівців державних та недержавних організацій з банку ресурсів, яких необхідно залучати до проведення соціально-виховної роботи з вищезазначеними групами суб’єктів пробації. Акцентовано увагу на застосування диференційованого підходу під час надання консультативної, психологічної та інших видів допомоги суб’єктам пробації, які постраждали від домашнього насильства та щодо яких наявна інформація про вчинення домашнього насильства.

Філія Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 16. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 6 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті