Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
21:21

БЛОГ

Президентські вибори: як українських виборців опустили до рівня "статистів" і "масовки"

20.04.2019 10:48

Президентські вибори для будь-якої європейської держави - знакова політична подія. І Україна не є винятком. 31 березня ми брали участь в головному торжестві свободи і демократії - вибори президента.



Результати першого туру голосування ні для кого не стали несподіванкою - жоден з кандидатів не зміг набрати більше 50% голосів виборців, зате визначилися лідери президентських перегонів: ними стали шоумен Володимир Зеленський і діючий глава держави Петро Порошенко. 21 квітня має відбутися другий тур виборів, який ознаменує собою закінчення української президентської гонки 2019 року. Тільки от чи вдасться видихнути і чи принесе він полегшення українським громадянам?



При всій значимості в Україні історичної події, з самого початку старту президентської кампанії з безпрецедентною кількістю кандидатів на участь в ній (44!) І до сьогоднішнього моменту - оголошення дебатів між двома лідерами президентських перегонів на стадіоні - мене не покидає якесь дивне почуття - відчуття підступу або навіть, якщо хочете, політичного шоу і фарсу ...



Складається враження, що нас з вами, українських виборців, наполегливо і уміло ведуть кудись в сторону від глобального дійства, змушують загострювати увагу на абсолютно непотрібних і несуттєвих деталях. Без перебільшення можна сказати, що вся країна з чиєїсь легкої руки із завмиранням серця і непідробним інтересом залучена в майбутні баталії, які розпочалися з процедури здачі аналізів і принизливих онлайн медичних експертиз ... Чи відбудеться "дуель" в дійсності (чи то на стадіоні, то чи на громадському ТБ) - стверджувати навряд чи хто зможе, але ефект залученості в це грандіозне шоу, думаю, буде зберігатися до 21 квітня...



Коли ж в Мережі натрапляєш на такі документи, як лист регіонального директора по Білорусі, Молдові та Україні Сату Кахконен спеціальному представникові державного департаменту США з питань України Курту Волкеру, окремі пазли відбувається в країні складаються в єдину картину. Стає зрозуміло, навіщо весь цей фарс і що насправді приховують за "баттлів Порошенко і Зеленського" від простого народу, втюхівая йому помилкове відчуття причетності до найважливішим політичним процесам в Україні. Насправді все вже давно вирішено і аж ніяк не нами.






https://beforeitsnews.com/v3/politics/2019/3085083.html



Не потрібно бути досвідченим в політичних справах і питаннях, щоб зрозуміти суть листа. Мова в ньому йде про реформу державного устрою в Україні та досягнуті домовленості з Заходом на цей рахунок ні багато ні мало міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.



Правду кажуть, що немає межі досконалості. Наш "сірий кардинал", мабуть, засидівся в міністерському кріслі і приміряє на себе вже іншу посаду - прем'єр-міністра в парламентській республіці Україна. Даний сценарій втілити в життя йому вдасться лише в разі перемоги на виборах Володимира Зеленського, який практично відразу після обрання буде позбавлений всієї влади, а реальним керівником України стане Аваков.



Тепер для мене чітко прояснюється сенс недавніх дифірамбів Авакова на адресу Зеленського, його "порядності" і в той же час "некомпетентності", а також його готовність "делегувати свої повноваження"...





Коментарі: 0 | Залишити коментар

Усього 1. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 1 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті