Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 24 квітня 2024
06:37

БЛОГИ

Т. Т. І.


8 червня 2023, 11:58

Понад 11 млрд грн ПДФО – внесок до місцевих бюджетів від платників Дніпропетровщини

У січні – травні 2023 року від платників до місцевих бюджетів Дніпропетровської області надійшло понад 11,3 млрд грн податку на доходи фізичних осіб (ПДФО). Як зазначила очільниця податкової служби Дніпропетровщини Наталя Федаш, надходження виросли у порівнянні з аналогічним періодом 2022 року на понад 2,3 млрд грн, або на 26,5 відсотків.
В. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області нагадала, що податковим агентом платника ПДФО – спеціаліста резидента Дія Сіті під час нарахування (виплати) на його користь доходів у вигляді заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику ПДФО у зв’язку з трудовими відносинами чи у зв’язку з виконанням гіг-контракту, укладеного у порядку, передбаченому Законом України Закону України від 15 липня 2021 року № 1667-IX «Про стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні», є резиденти Дія Сіті.
Наталя Федаш звернула увагу, що Дія Сіті – це унікальний правовий та податковий простір для IT-компаній в Україні, особливостями якого є низькі податкові ставки, зокрема податок на доходи фізичних осіб сплачується у випадках, визначених Податковим кодексом України, за ставкою 5 відсотків.



Останній раз редагувалося: 08.06.2023 11:58


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті