Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 3 травня 2024
04:04

БЛОГИ

marik2104


11 травня 2021, 11:16

Фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області прийняли участь у робочій групі по боротьбі з нелегальним обігом па

07 травня 2021 року, у приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації відбулося засідання міжвідомчої регіональної робочої групи щодо боротьби із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним на території Дніпропетровської області.
У засіданні робочої групи прийняли участь керівники різних державних органів Дніпропетровської області, від Головного управління ДПС (далі – ГУ ДПС) – в. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Мазур Ольга, заступник начальника управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС Первой Андрій.
На засіданні розглядались питання, пов’язані із дотриманням суб’єктами господарювання законодавства України під час реалізації пального.
Діяльність робочих груп активізовано з метою забезпечення споживачів якісним та доступним пальним.
Проведення спільних заходів для боротьби з нелегальним обігом пального направлене на виявлення та припинення фактів незаконної реалізації паливно-мастильних матеріалів.
Мазур Ольга зауважила, що спільна робота представників податкової служби та інших державних органів, вжиття дієвих заходів щодо виявлення фактів порушення чинного законодавства України при реалізації пального дасть результат, направлений на ліквідацію незаконної торгівлі нафтопродуктами.
«Нелегальний обіг пального, як такий, становить основний збиток державі, шкодить чесній конкуренції та має ризики для споживачів. Йдеться про пальне, за яке не сплачуються податки і яке часто не відповідає стандартам якості, а це – ще й шкідливі викиди в атмосферу. Зараз дуже важливо системно і постійно продовжувати заходи, спрямовані на боротьбу з нелегальним обігом пального», – акцентувала увагу в. о. заступника начальника ГУ ДПС.
Підсумовуючи, учасники заходу зазначили, що сьогодні існують всі необхідні законні підстави для ліквідації нелегального ринку пального в країні. І спільна діяльність всіх державних органів, направлена на легалізацію цього ринку, має бути результативною.



Останній раз редагувалося: 11.05.2021 11:16


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті