Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 26 квітня 2024
13:31

БЛОГИ

marik2104


3 березня 2021, 11:03

Викрито схему ухилення від сплати податків фізичною особою на суму понад 9 млн гривень

Податківцями спільно з ГУ ДФС у Дніпропетровській області виявлено факти отримання фізичною особою - підприємцем на власні рахунки та платіжні картки коштів на суму понад 25 млн гривень.
Встановлено, що фізична особа відкрила банківські карткові рахунки, на які зараховувались грошові кошти, що можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом. У подальшому кошти обготівковувались через банкомати та касові відділення банківських установ.
У звітності про підприємницьку діяльність зазначені операції не відображались, що призвело до несплати податків та зборів у сумі понад 9 млн гривень.
За матеріалами аналітичного дослідження, зібраного управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДПС у Дніпропетровській області, до ЄРДР внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, що кваліфікується за ч.3 ст.212 КК України.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»




Останній раз редагувалося: 03.03.2021 11:03


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті