Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 18 квітня 2024
05:36

БЛОГИ

dpi463


21 лютого 2019, 15:33

До декларації з податку на нерухомість внесено зміни

Соборне управління Головного управління ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що з 18.01.2019 р. набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 15.11.2018 № 897 "Про внесення змін до форми Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки", яким оновлено форму податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, затвердженої наказом МФУ від 10.04.2015 № 408.
Оновлена форма Декларації містить два окремих додатки для розрахунку податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, а саме:
- у частині об'єктів житлової нерухомості (додаток 1);
- у частині об'єктів нежитлової нерухомості (додаток 2).
Нагадаємо, що платники податку - юридичні особи самостійно обчислюють суму податку станом на 1 січня звітного року і до 20 лютого цього ж року подають декларацію з розбивкою річної суми рівними частками поквартально.
Платник податку на нерухоме майно подає податкові декларації до фіскальних органів за місцезнаходженням об'єкта(ів) оподаткування, в яких перебуває на обліку платником такого податку (за основним та/або неосновним місцем обліку).
У разі створення об'єднаної територіальної громади, до якої входять територіальні громади адміністративно-територіальних одиниць, розташованих у різних районах, Податкова декларація надається до відповідного контролюючого органу за місцезнаходженням адміністративного центру об'єднаної територіальної громади.


Останній раз редагувалося: 21.02.2019 15:33


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті