Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 29 березня 2024
08:47

БЛОГИ

Berest


21 листопада 2017, 16:15

Ісламська організація "Альраід" оприлюднила звіт за 20 років своєї діяльності в Україні

У звіті міститься історія організації, здобутки і досягнення, висвітлюється її сучасна діяльність, викладаються цінності, бачення і місія, а також вказані стратегічні цілі на 2017-20 роки. Зокрема, організація займається "сприянням налагодженню зв’язків між Україною та державами мусульманського світу", "зміцненням відносин з різними інститутами громадянського суспільства" України.

На сьогодні в організації діють 11 ісламських центрів, 21 громадська організація та дві гімназії для дітей.

Члени організації беруть участь у різних громадських заходах, зокрема прибирають від сміття свої міста, організують сотні дитячих таборів по країні, влаштовують ісламознавчі виставки, конкурси, конференції, спортивні змагання, шахові турніри, акції безкоштовної донації крові, відвідують дитячі будинки, є постійними учасниками наукових заходів Інституту філософії НАН України, ОБСЄ, МОМ, УВКБ ООН, ПРООН.

Як ідеться у звіті, за час існування організації 6500 сиріт отримували матеріальну допомогу, 600 корів було роздано для незаможніх родин, 125 швейних машинок подаровано родинам, що втратили чоловіка-годувальника, 450 свердловин з питною водою пробурено та обладнено, 16 загальноосвітніх шкіл відремонтовано, 110 мечетей збудовано або реконструйовано, десятки тисяч людей отримують гарячі страви на добродійних іфтарах протягом Рамадану.

Повністю переглянути ілюстрований звіт, що складається з півсотні сторінок, можна за посиланням http://www.arraid.org...


Останній раз редагувалося: 21.11.2017 16:15


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті